Oefeningen om vanuit thuis meer te bewegen

Tussendoortjes. Altijd bewegen waar je ook bent

Bewegen past niet altijd in je agenda. Wil je toch meer beweegmomenten op de dag? Tussendoortjes helpt je met oefeningen die je altijd en overal kunt doen. Als je in de pannen roert bijvoorbeeld.

Lentefit. Hallo energie!

De dagen worden weer langer en het weer aangenamer. Een goed moment om weer lekker in beweging te komen en er op uit te trekken. Een stuk fietsen, een wandeling in het groen of in de tuin in de aarde wroeten. 'Lentefit' helpt je in vorm na de winter. En helemaal energiek het voorjaar in te gaan.

Soepele start

Jouw dagelijkse dosis soepel en sterk. Dit programma helpt je om elke dag energiek te beginnen. De effecten van een goede start voel je de hele dag! Begin het programma daarom vroeg; start gerust vanuit je bed. Dat geeft je kracht, concentratie en ontspanning. Een goed begin; dat is echt het halve werk.

De gezondheidsservices van VGZ

Deze gezondheidsservices van VGZ bieden ook mooie programma’s om je te helpen bewegen. Kies het programma of meerdere programma’s wat bij jou past.

VGZ Mindfulness Coach

8 programma's | App Store & Google Play

In de VGZ Mindfulness Coach app vind je meer dan 100 Nederlandstalige oefeningen. Van yoga-oefeningen tot slaapmeditaties. Van mindful wandelen tot hardlopen.

  • Gratis voor iedereen
  • Voor beginners en gevorderden
  • 3 extra programma's voor verzekerden

Tags Mentaal Mindfulness

Mijn Leefstijlcoach app

App Store & Google Play

Je wilt graag gezonder leven. Maar wel op een lekkere, makkelijke en vooral leuke manier. Met de vernieuwde gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpen we jou op weg om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen én te slapen. Zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl.


Tags Voeding Bewegen Slapen Mentaal Mindfulness Leefstijl Fysiek