Oefeningen voor sterke botten en spieren. 

Deze programma’s in de VGZ Soepel en Sterk Coach helpen je. Veel oefeningen kan je doen op een stoel. Hoe handig en veilig!

Versterk je nek. Maak hem soepel en krachtig

Komt je nek bij stress onder spanning te staan? Het programma ‘versterk je nek’ maakt je bewust van hoe je nek beweegt. En helpt bij het versterken en ontspannen van de spieren, zodat er geen verkramping ontstaat.  

 

Versterk je rug 

Met spierkracht en beweeglijkheid. Want een sterkere rug helpt bij het voorkomen van klachten. Die kunnen bijvoorbeeld ontstaan door veel zitten, een verkeerde houding of te zwaar tillen. Met dit programma werk je aan een krachtige rug.

Soepele start

Jouw dagelijkse dosis soepel en sterk. Dit programma helpt je om elke dag energiek te beginnen. De effecten van een goede start voel je de hele dag! Begin het programma daarom vroeg; start gerust vanuit je bed. Dat geeft je kracht, concentratie en ontspanning. Een goed begin; dat is echt het halve werk.

Tips voor meer balans 

Wist je dat we balans en stabiliteit verliezen als we ouder worden? Dat dit al gebeurt vanaf je 50ste levensjaar? Regelmatig bewegen helpt om sterker te worden en je verkleint de kans om te vallen. Wij helpen je met tips voor meer balans. Deze zijn gemaakt in samenwerking met beweegcoaches Demy en Lisa van Cure+.

De gezondheidsservices van VGZ

Deze gezondheidsservices van VGZ bieden ook mooie programma’s om je botten en spieren te versterken. Kies het programma wat bij jou past.

VGZ Mindfulness Coach

8 programma's | App Store & Google Play

In de VGZ Mindfulness Coach app vind je meer dan 100 Nederlandstalige oefeningen. Van yoga-oefeningen tot slaapmeditaties. Van mindful wandelen tot hardlopen.

  • Gratis voor iedereen
  • Voor beginners en gevorderden
  • 3 extra programma's voor verzekerden

Tags Mentaal Mindfulness

Mijn Leefstijlcoach app

App Store & Google Play

Je wilt graag gezonder leven. Maar wel op een lekkere, makkelijke en vooral leuke manier. Met de vernieuwde gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpen we jou op weg om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen én te slapen. Zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl.


Tags Voeding Bewegen Slapen Mentaal Mindfulness Leefstijl Fysiek