Gezond lichaam

Gezond leven doet u in een gezond lichaam. Voeding, rust en voldoende beweging leveren daaraan een belangrijke bijdrage. Ontdek hoe u kunt omgaan met lichamelijke klachten en hoe u kunt zorgen voor een gezonder lichaam.

Gezond lichaam

Eetmeter

Bent u benieuwd of u dagelijks voldoende vitamines, mineralen en energie binnenkrijgt? Scan uw dagmenu en ontvang direct een persoonlijk advies.

Eetmeter

Gewichtsconsulent

Bent u gezond maar hebt u toch problemen met uw gewicht? Dan kunt u uw budget voor preventie gebruiken voor advies over voeding en bewegingsvoorlichting. Bekijk welke vergoeding u ontvangt voor advies door een gewichtsconsulent.

Vergoedingen gewichtsconsulent

Slaapproblemen

We slapen ongeveer eenderde van ons leven. Heel vanzelfsprekend dus. Maar helaas niet voor iedereen. Ontdek hoe u een goede nachtrust kunt bevorderen. Voor deze online zelfhulp hebt u een vouchercode nodig.

Online zelfhulp Slaapproblemen

Sportkeuzewijzer

Bent u op zoek naar een sport die bij u past? Leer eenvoudig nieuwe sporten bij u in de buurt kennen.

Sportkeuzewijzer

Wilt u meedoen?

Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, hebt u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Hebt u al een mirro-account? Log dan direct in.

Bent u werkgever?

Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.

Met hart voor zinnige zorg