Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Stap gelijk over naar VGZ

Goed nieuws! Naast de uitdaging die je nieuwe baan jou biedt, heeft het nog een ander voordeel. Namelijk: de collectieve zorgverzekering bij VGZ. En als nieuwe medewerker kun je vaak gelijk al overstappen. Kun je nog niet overstappen? Meld je dan aan voor de overstapwekker. En ontvang een seintje als de premie voor volgend jaar bekend is én je de overstap kunt maken. Bekijk hieronder welke situatie voor jou geldt. 

Voordelen collectieve zorgverzekering VGZ
  • Ruime vergoedingen voor fysiotherapie, tandzorg en mantelzorg
  • VGZ Zorg app: declareer binnen 10 seconden
  • Korting op de basis- en aanvullende verzekeringen voor het hele gezin
1. Ik ben nu ergens anders collectief verzekerd
Sluit je nieuwe baan aan op je oude baan? Dan kun je binnen 30 dagen overstappen naar de collectieve zorgverzekering van VGZ. Wij zeggen automatisch je huidige zorgverzekering voor je op. Wel zo makkelijk!
2. Ik ben nu ergens anders individueel verzekerd
Dan kun je aan het einde van het jaar overstappen naar VGZ. Je bent dan per 1 januari van het volgende jaar bij ons verzekerd. Wil je een mailtje ontvangen als de premie bekend is en je kunt overstappen? Zet dan de overstapwekker.
3. Ik ben al verzekerd bij VGZ
Je kunt direct overstappen naar VGZ. En gebruik maken van de collectieve voordelen via je nieuwe werkgever. Dit kun je zelf makkelijk en snel regelen. Geef het nummer en de collectiviteit van je nieuwe werkgever door in Mijn VGZ.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord