Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Goed nieuws! Naast de uitdaging die je nieuwe baan jou biedt, heeft het nog een ander voordeel. Namelijk: de collectieve zorgverzekering bij VGZ. En als nieuwe medewerker kun je vaak gelijk al overstappen. Kun je nog niet direct overstappen? Dan kan je aan het einde van het jaar overstappen naar VGZ. 

Jouw voordelen bij VGZ op een rijtje

  • Korting op de aanvullende verzekering voor het hele gezin
  • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mondzorg en orthodontie
  • Een persoonlijk gezondheidsbudget om je te helpen met een gezonde leefstijl
  • Programma's speciaal voor jou in onze 3 leefstijlapps
  • Korting op beweeg- en gezondheidsproducten, bijvoorbeeld een nieuwe fiets
  • Snel en gemakkelijk zorgzaken regelen in de VGZ app

Welke situatie geldt voor jou?

Ik ben nu ergens anders collectief verzekerd.

Sluit je nieuwe baan aan op je oude baan? Dan kun je binnen 30 dagen overstappen naar de collectieve zorgverzekering van VGZ. Wij zeggen automatisch je huidige zorgverzekering voor je op. Wel zo makkelijk! 

Ik ben ergens anders individueel verzekerd.

Dan kun je aan het einde van het jaar overstappen naar VGZ. Je bent dan per 1 januari van het volgende jaar bij ons verzekerd. Om te weten hoe voordelig de collectiviteit van VGZ via je werkgever voor jou is, bekijk je de actuele kortingen.

Ik ben al individueel verzekerd bij VGZ.

Je kunt direct overstappen naar VGZ. En gebruik maken van de collectieve voordelen via je nieuwe werkgever. Dit kun je zelf makkelijk en snel regelen. Geef het nummer en de collectiviteit van je nieuwe werkgever door in Mijn VGZ. Liever iemand spreken? Bel naar 0900–8490. VGZ is van ma t/m vr bereikbaar tussen 8.00 tot 18.00 uur. 

Bekijk het collectieve voordeel van je nieuwe werkgever 

Aan het laden...

Wat is een collectieve zorgverzekering?

Goede vraag! In deze video leggen we je uit wat het voordeel is van jezelf collectief verzekeren.

Extra's voor een gezonde leefstijl

Gezond Leven

Stap voor stap je gezondheid verbeteren? Dat doet je eenvoudig op Gezond Leven. Ga aan de slag met gezonder eten, meer bewegen of meer balans. Je vindt er apps, workshops en meer. Speciaal voor onze collectief verzekerden!

De VGZ app

Jouw persoonlijke assistent voor gezondheid én zorg. In de app zie je waar je het snelst aan de beurt bent voor zorg in het ziekenhuis. En regel je snel zorgzaken, zoals declareren binnen 1 minuut. Nog niet verzekerd, maar wil je even rondkijken in de app? Dat kan! Download de app en kies voor de optie rondkijken.

Voel je fitter in 10 weken

Wil je gezonder en energieker worden? Dat kan, en zelfs op je eigen manier. In het leefstijlprogramma van dokter Tamara ontdek je dat leefstijl meer is dan voeding. En dat je niets moet, maar je gewoon kan uitzoeken wat het best bij jou past.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.