Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Gemakkelijk overstappen naar de collectieve zorgverzekering van VGZ

Goed nieuws! Naast de uitdaging die je nieuwe baan jou biedt, heeft het nog een ander voordeel. Namelijk: de collectieve zorgverzekering bij VGZ. En als nieuwe medewerker kun je vaak gelijk al overstappen. Kun je nog niet direct overstappen? Dan kan je aan het einde van het jaar overstappen naar VGZ. 

Jouw voordelen bij VGZ op een rijtje

  • Korting op de aanvullende verzekering voor het hele gezin
  • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie en mondzorg incl. orthodontie
  • Flexibel preventiebudget om je te helpen met een gezonde leefstijl
  • Gebruik van Gezond Leven van VGZ
  • Altijd en overal verantwoord bewegen met de gratis VGZ Soepel en Sterk Coach app

Welke situatie geldt voor jou?

Ik ben nu ergens anders collectief verzekerd.

Sluit je nieuwe baan aan op je oude baan? Dan kun je binnen 30 dagen overstappen naar de collectieve zorgverzekering van VGZ. Wij zeggen automatisch je huidige zorgverzekering voor je op. Wel zo makkelijk! 

Ik ben ergens anders individueel verzekerd.

Dan kun je aan het einde van het jaar overstappen naar VGZ. Je bent dan per 1 januari van het volgende jaar bij ons verzekerd. Om te weten hoe voordelig de collectiviteit van VGZ via je werkgever voor jou is, bekijk je de actuele kortingen.

Ik ben al individueel verzekerd bij VGZ.

Je kunt direct overstappen naar VGZ. En gebruik maken van de collectieve voordelen via je nieuwe werkgever. Dit kun je zelf makkelijk en snel regelen. Geef het nummer en de collectiviteit van je nieuwe werkgever door in Mijn VGZ. Liever iemand spreken? Bel naar 0900–8490 (standaard belkosten). VGZ is van ma t/m vr bereikbaar tussen 8.00 tot 18.00 uur. 

Bekijk het collectieve voordeel van je nieuwe werkgever 

Aan het laden...

Extra's voor een gezonde leefstijl

Man luister mindful naar muziek

VGZ Mindfulness Coach app

Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal programma en ook losse oefeningen. Oefenen met mindfulness biedt voordelen als beter slapen en meer energie. Bovendien kun je de app aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren. 

Gezond Leven

Stap voor stap je gezondheid verbeteren? Dat doet je eenvoudig op Gezond Leven. Ga aan de slag met gezonder eten, meer bewegen of meer balans. Je vindt er apps, workshops en meer. Speciaal voor onze collectief verzekerden!

Voel je fitter in 10 weken

Wil je gezonder en energieker worden? Dat kan, en zelfs op je eigen manier. In dit programma ontdek je dat leefstijl meer is dan voeding. En dat je niets moet, maar je gewoon kan uitzoeken wat het best bij jou past.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.