Aandacht voor jezelf als mantelzorger

Even stilstaan bij jezelf doet wonderen. Toch vertellen mantelzorgers ons dat zij weinig tijd maken voor zichzelf. Simpelweg omdat ze te druk zijn. Daarom doen we suggesties om voor jezelf te zorgen. Je kunt zelf kijken wat het beste bij je past. Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig. Jij ook.

Zo zorg je voor balans

Vrouw ontspant in de zon

Workshop Balans bij mantelzorgen

Het is fijn om voor een ander te kunnen zorgen. Maar soms is de druk hoog en is het zorgen zwaar. Schiet tijd voor jezelf erbij in? Leer gezond zorgen met deze digitale workshop. Je deelt jouw tijd helemaal zelf in.
Man leest boek op de bank

Meer rust met mindfulness

Mindfulness leert je dingen te accepteren zoals ze zijn. Ook helpt het je met beter slapen. En geeft het meer energie. Maak gratis gebruik van onze VGZ Mindfulness Coach app. Weinig tijd? Veel oefeningen duren maar een paar minuten.
Twee dames lachen

Geef jezelf positivi-tijd

Is het tijd voor nieuwe energie en positiviteit? Een positieve gedachte in de ochtend kan je dag veranderen. Wij toveren maar liefst 21 keer een lach op jouw gezicht. Van complimenten voor jezelf tot wandelroutes in je buurt.

Vervangende mantelzorg

Wil je wat meer rust of tijd voor jezelf? Misschien is vervangende mantelzorg iets voor jou. Iemand anders neemt dan tijdelijk jouw rol als mantelzorger over.