Leefstijl is méér dan voeding

Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen meteen aan voeding, toch? Maar het is zoveel meer! Als je gezonder en energieker wilt worden, komt meer kijken dan alleen het aanpassen van wat je in je mond stopt. Daarom gaan we in mijn leefstijlprogramma aan de slag met voeding, ontspanning, slaap, beweging, gedragsverandering en slanker worden.

Jouw Ikigai vinden?

In de webinar over zingeving en sociale verbinding had Tamara het over Ikigai. Ikigai betekent dat je een doel of passie hebt. Jouw reden om te leven. Benieuwd naar jouw Ikigai? Download het zingeving-kompas en vul 'm in.

Huisarts Tamara

Sociale verbinding en zingeving

In deze webinar gaat Tamara in op sociale verbinding en zingeving. Hoe zorg je ervoor dat je niet volledig geïsoleerd raakt in deze bijzondere tijd? Hoe houd je de maatregelen vol? Zingeving gaat erover dat je erachter komt wat voor jou écht belangrijk is. Wat heeft de afgelopen tijd je gebracht? Hoe zorg je ervoor dat je meer rust en dankbaarheid in je dag krijgt?

Slaap en ontspanning

Wat is de invloed van stress op je lichaam? En wat doet slaaptekort? In deze webinar laat Tamara zien wat stress en slaaptekort mentaal en lichamelijk met je doen en geeft ze adviezen over hoe je meer ontspanning kunt ervaren en een betere nachtrust tegemoet gaat.

Voeding en beweging

In deze webinar legt Tamara uit wat nou wel en niet gezond is om te eten. Welke ingrediënten moet je zeker in huis hebben en wat kan je beter in de winkel laten liggen? Ook geeft ze tips over beweging in relatie tot voeding. En de hamvraag: hoe zorg je ervoor dat je het volhoudt?