Brain.fm

Beter concentreren, ontspannen of slapen met muziek

Heb jij ook wel eens concentratieproblemen? Of wil je met je slaap- of concentratieproblemen aan de slag? De muziek van Brain.fm helpt je beter te concentreren, ontspannen of slapen. De muziek is ontwikkeld door wetenschappers en componisten.

Muziek voor je brein

Je merkt al binnen 15 minuten resultaat

De muziek van Brain.fm is speciaal gemaakt om als achtergrondmuziek op te zetten. Zo bevat de muziek bijvoorbeeld geen opvallende geluiden.

Ben je sneller afgeleid en heb je daardoor moeite met het concentreren op een taak? Uit onderzoek is gebleken dat de muziek van Brain.fm de concentratie verbeterd. Ook bleek uit dit onderzoek dat luisteraars zich beter konden ontspannen en eerder in slaap vallen.

Inmiddels maken al meer dan 150.000 mensen gebruik van Brain.fm!
Brain.fm is gratis voor VGZ-verzekerden
Wetenschappelijk onderbouwd
Compleet aanbod van oefeningen
Snel resultaat


Volledige begeleiding

Heb je nog geen ervaring of weet je nog niet precies welke oefeningen geschikt zijn voor jou? Geen probleem! De app helpt je om jouw focus, slaapkwaliteit of stressniveau binnen 15 minuten te verbeteren. 

Kies een programma dat bij je past

Ontwikkeld in samenwerking met neurowetenschapper en musici.

Bepaal zelf hoe je de app gebruikt

Zo kan je het eindsignaal na afloop van elke oefening eenvoudig aan- of uitzetten in de app-instellingen. Ook kan je oefeningen downloaden om ze altijd en overal te beluisteren.

Kan alternatieve zorg je helpen?

Merk je dat je moeite hebt met concentreren? Of kom je gewoon niet zo makkelijk in slaap als je zou willen? Het is belangrijk om niet met deze lichte stressklachten rond te blijven lopen. Naast onze samenwerking met Brain.fm kunnen we meer voor je betekenen.

Ben je aanvullend verzekerd?
Dan bieden we je in de meeste pakketten een vergoeding voor alternatieve zorg.

Veelgestelde vragen over Brain.fm

  • Brain.fm maakt muziek om je beter te kunnen concentreren, ontspannen of slapen. De geluiden door wetenschappers en componisten geproduceerd op de computer. De meeste muziek is bedoeld om goed te klinken. En om je een bepaald gevoel te geven. Dat is anders bij de geluiden van Brain.fm. Deze zijn speciaal ontwikkeld om je in een bepaalde toestand te brengen. Bijvoorbeeld ontspannen of gefocust.

  • De sessies in Brain.fm zijn ontworpen om binnen 10 tot 15 minuten gebruik te werken.
  • Nee, wij ontvangen geen enkele gegevens vanuit de app.