diagnose kanker

Ik heb de diagnose kanker gekregen

Waarbij kunnen wij u ondersteunen?


U heeft gehoord dat u kanker heeft. Dat nieuws heeft grote invloed op uw leven. Iedereen reageert daar anders op. Bent u nog niet onder behandeling? Dan kunnen wij u bij de volgende vragen helpen.

 

Second opinion

Ik wil zo snel mogelijk onder behandeling. Waar kan ik terecht?

U kunt onze zorgadviseurs bellen op 088 - 1311611. Zij weten waar u het snelst aan de beurt bent. Dit heet wachtlijstbemiddeling. Onze zorgadviseurs zijn beschikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
second opinion

Ik twijfel over de diagnose. Kan ik een second opinion vragen?

Ja, dat kan. U kunt altijd de mening van een tweede arts vragen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van deze tweede arts. U heeft wel een verwijzing nodig van uw behandelend arts.
pruiken

Ik wil een pruik gaan bestellen. Krijg ik de kosten daarvan terug?

U krijgt een vergoeding uit de basisverzekering. Eventueel aangevuld met een bijdrage uit de aanvullende verzekering. Log in en zie meteen wat uw vergoeding is.
care for cancer

Ik heb veel vragen. Kan iemand die bij mij thuis beantwoorden?

U kunt al uw vragen stellen aan een gespecialiseerde verpleegkundige van Care for Cancer. Dit is een onafhankelijke organisatie die ervoor zorgt dat er iemand bij u thuis komt. Persoonlijk en laagdrempelig.
Informatie over kanker vinden

Waar kan ik meer informatie vinden?

De volgende websites kunnen u wellicht verder helpen met uw vragen rondom kanker:

Ik zit in een andere fase van de ziekte kanker

Ik zit in een andere fase. Welke vergoedingen en services biedt VGZ?

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord