Zinnige Zorg Award: stem voor toekomstbestendige zorg!
Stem op de zorg 
van de toekomst!
Goede zorg is onmisbaar. Om de zorg ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden, zijn vernieuwingen hard nodig. Daarom zoekt VGZ samen met zorgverleners naar slimme oplossingen die beter zijn voor de patiënt én voor de zorg. De slimste en beste ideeën kunnen nu een prijs winnen: de Zinnige Zorg Award!

Jouw stem telt! 
Dit jaar zijn er 14 slimme oplossingen genomineerd voor de Zinnige Zorg Award. Vind jij vernieuwing in de zorg ook belangrijk? Stem dan nu! Met jouw stem bepaal je mee wie de finalisten worden. De 5 ideeën met de meeste stemmen gaan door naar een digitale finale-avond voor de genomineerden. Een deskundige jury beoordeelt ze en kiest de winnaar. De winnaar ontvangt 10.000 euro om te besteden aan het verder brengen van hun slimme idee. Stemmen kan tot en met 30 mei. 

Weet je al op wie je gaat stemmen?

Stem dan hier op jouw favoriet


Ben je er nog niet uit? Bekijk de 14 genomineerden. 

Slimme zorg voor jou?
Neem contact op met een zorgadviseur
Onze zorgadviseurs staan voor je klaar  
Wil je weten hoe en of je zelf gebruik kunt maken van slimme oplossingen in de zorg? Onze zorgadviseurs kijken graag welke zorg het beste bij jou past.
Met de SkinVision app weet je meteen of een huidplekje verdacht is
Download nu de SkinVision app
Met de SkinVision app weet je meteen of een huidplekje verdacht is. In de meeste gevallen hoef je geen bezoekje aan de huisarts te brengen. En dat zorgt voor minder drukte bij de huisarts. Zo werken we samen aan toekomstbestendige zorg.
Gelukkig gezien wat gezond leven belangrijk vindt
Ga aan de slag op Gezond Leven
Door goed voor jezelf te zorgen voel je je beter en fitter. Dat is natuurlijk goed voor jou én voor de mensen om je heen. En als we met z’n allen een beetje gezonder leven, dan zorgen we samen dat Nederland gezonder wordt.
Meer over zinnige zorg
Betere zorg voor jou tegen lagere kosten. Dat is zinnige zorg.

Dat is zinnige zorg

Betere zorg voor jou tegen lagere kosten. Samen met zorgverleners zetten we ons daarvoor in. Zodat goede zorg ook in de toekomst voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is.

Winnaar Zinnige Zorg Award 2019

Winnaar Zinnige Zorg Award 2019

Bekijk wie de winnaar was van de Zinnige Zorg Award 2019 en de voorgaande winnaars.

Zinnige Zorg Award 2021

Over de Zinnige Zorg Award

Met de Zinnige Zorg Award nomineren we initiatieven die de zorg in Nederland beter en slimmer maken. De genomineerden maken kans op een gouden, zilveren en bronzen Zinnige Zorg Award.