Zinnige Zorg Award: stem voor toekomstbestendige zorg!

Zinnige Zorg Award 2021

Goede zorg is onmisbaar. Om de zorg ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden, zijn vernieuwingen hard nodig. Daarom zoekt VGZ samen met zorgverleners naar slimme oplossingen die beter zijn voor de patiënt én voor de zorg. De slimste en beste ideeën kunnen nu een prijs winnen: de Zinnige Zorg Award!

Dit jaar zijn er 14 slimme oplossingen genomineerd voor de Zinnige Zorg Award. Met jullie stemmen is er een top 5 ontstaan waaruit een deskundige jury de winnaar koos. De winnaar ontvangt 10.000 euro om te besteden aan het verder brengen van hun slimme idee.

En de winnaar is...
derde plaats Zinnige Zorg Award 2021 fototherapie geelzucht

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Baby's met geelzucht thuis behandeld

Tweede plaats ZZA

VieCuri Medisch Centrum

Sneller herstel door continue pijnstilling

Eerste plaats Zinnige Zorg Award 2021 ikHerstel app

ikHerstel

Sneller herstellen na een operatie met ikHerstel app

Bekijk alle 14 genomineerden 
Slimme zorg voor jou?
Neem contact op met een zorgadviseur
Onze zorgadviseurs staan voor je klaar  
Wil je weten hoe en of je zelf gebruik kunt maken van slimme oplossingen in de zorg? Onze zorgadviseurs kijken graag welke zorg het beste bij jou past.
Betere zorg voor jou tegen lagere kosten. Dat is zinnige zorg.

Dat is zinnige zorg

Betere zorg voor jou tegen lagere kosten. Samen met zorgverleners zetten we ons daarvoor in. Zodat goede zorg ook in de toekomst voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is.

Gelukkig gezien wat gezond leven belangrijk vindt
Ga aan de slag op Gezond Leven
Door goed voor jezelf te zorgen voel je je beter en fitter. Dat is natuurlijk goed voor jou én voor de mensen om je heen. En als we met z’n allen een beetje gezonder leven, dan zorgen we samen dat Nederland gezonder wordt.