Online leefstijlprogramma van dokter Tamara

Wilt u ook gezonder en energieker worden? Dat is het doel van het online leefstijlprogramma van huisarts Tamara de Weijer. In dit programma ontdekt u dat leefstijl meer is dan voeding. En dat u niets moet, behalve dan uitzoeken wat het best bij u past. Met een aanvullende verzekering van VGZ krijgt u een vergoeding voor dit programma. 

Verandering in 10 weken

Het leefstijlprogramma bestaat uit 10 modules van 10 weken. Elke week komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die u kunt bekijken wanneer het u uitkomt. U heeft een jaar toegang tot de lessen en de opnames van de webinars. En u kunt gebruik maken van ondersteunende materialen.

Vergoeding van het leefstijlprogramma

Het programma kost normaal gesproken € 99,-. Als verzekerde bij VGZ krijgt u € 10,- korting. Heeft u een aanvullende verzekering bij VGZ? Dan ontvangt u een vergoeding tot maximaal het bedrag van het preventiebudget. Heeft u geen aanvullende verzekering? Dan betaalt u als VGZ verzekerde € 89,- voor het leefstijlprogramma.

Aanmelden met couponcode

Wilt u meedoen aan het leefstijlprogramma? Meld u dan aan en gebruik de couponcode: VGZleefstijl

Voordelen van de couponcode:

  • U krijgt korting
  • U ontvangt een vergoeding uit het preventiebudget van uw aanvullende verzekering 
  • U hoeft niets voor te schieten

Wat deelnemers over het online leefstijlprogramma zeggen

"Ik heb veel meer energie, slaap beter en de voorgestelde gerechten zijn heerlijk!"

"Nooit geweten dat leefstijl zoveel verschillende facetten heeft. Met duidelijke tips kon ik direct aan de slag. Zo ben ik nu veel meer bewust van wat ik eet en hoeveel ik beweeg op een dag". 

"Wat een fijn programma! Ik ben 4,5 kilo afgevallen, heb geen opgeblazen gevoel meer en geen last meer van mijn darmen."

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord