Vergoeding Flash Glucose Monitoring

Flash Glucose Monitoring is een manier om uw bloedwaarden te meten als u diabetes heeft. Bijvoorbeeld met een FreeStyle Libre.

 

Zo vraagt u Flash Glucose Monitoring aan:

  • Bespreek tijdens het volgende bezoek met uw diabetes-behandelteam of Flash Glucose Monitoring iets voor u is.
  • Uw behandelaar weet of u Flash Glucose Monitoring vergoed kunt krijgen. Is dat zo? Dan vult uw behandelaar het aanvraagformulier Flash Glucose Monitoring in.
  • Een gecontracteerde zorgverlener, op dit moment OneMed en Mediq, bepaalt of u Flash Glucose Monitoring kunt gebruiken.

Meer informatie en tips over diabetes type 2

Welke diabetes cursus past bij u?

U wilt beter omgaan met uw diabetes, maar u weet niet precies hoe? Goed nieuws! Wij vergoeden verschillende diabetes cursussen en programma’s.

We bieden binnenkort een app aan. Daarmee kunt u onder begeleiding van een coach werken aan uw leefstijl en nog meer uit uw leven halen.

Veelgestelde vragen over diabetes van onze leden

U heeft misschien veel vragen over diabetes. U bent niet de enige. Wij beantwoorden veelgestelde vragen over diabetes type 2.

Alle diabetes vergoedingen

Kunt u niet meedoen aan een zorgprogramma? Dan krijgt u ook een vergoeding voor diabeteszorg. En voor de huisarts. Bekijk uw vergoeding voor:

Vind een zorgverlener in de buurt

In de Zorgzoeker vind je een fysiotherapeut, arts of therapeut bij jou in de buurt. En zie je met welke zorgverleners wij afspraken hebben.