Machtiging buitenlandse zorg aanvragen

Verstuur hier uw aanvraag machtiging buitenland naar ons. In een paar stappen is het geregeld en wij helpen u graag op weg. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op.

Belangrijk: let er op dat u alle noodzakelijke bijlagen met uw aanvraagformulier meestuurt. Anders kunnen wij u aanvraag niet in behandeling nemen.

  • Dit heeft u nodig voor een machtigingsaanvraag buitenlandse zorg

    • Een ingevuld aanvraagformulier
    • Verwijsbrief Nederlandse huisarts of medisch specialist
    • Een persoonlijk behandelplan (in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans of Frans) van uw behandelend specialist uit het buitenland. Graag ontvangen we dit op briefpaper van het ziekenhuis of de instelling, ondertekend door uw behandelaar uit het buitenland. In het behandelplan moeten de volgende gegevens staan: ziektegeschiedenis, diagnose en de voorgestelde behandeling.
    • Een offerte met een inschatting van de kosten (zo specifiek mogelijk)

Door uw klantnummer te controleren weten we dat u bij ons verzekerd bent.

Vul het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Wij bellen u alleen bij onduidelijkheden over uw ingediende document(en).

Hulp nodig?
Bij vragen over het versturen van uw aanvraag kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0900 - 8490. Op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. We helpen u graag.