Wil je afvallen?

Wil je een paar kilo’s afvallen? Vaak kom je al een heel eind met het aanpassen van je leefstijl en eetpatroon. Dat betekent: gezonde voeding en voldoende beweging. Maar het kan best lastig zijn om je gedrag te veranderen. Waar moet je beginnen? En welke hulpmiddelen worden door ons vergoed? Je leest het hier. 

Download Mijn Leefstijlcoach

Download de Mijn Leefstijlcoach app gratis in de App Store of Google Play Store en log in met je inloggegevens van ah.nl. Je kunt dan gelijk aan de aan de slag met je eerste challenge voor een gezondere leefstijl.

Rating 4,5/5 (5300 beoordelingen)

350.000 downloads

Laat je inspireren

Weet wat je eet

14 december 2022

Webinar

Tijdens het webinar ‘Weet wat je eet’ leer je alles over etiketten lezen van producten in de supermarkt. Zodat jij straks echt gezondere én prijsbewuste keuzes maakt.


Tags Voeding Leefstijl

VGZ Soepel en Sterk Coach

 6 oefenprogramma's | App Store & Google Play

Kan jouw lichaam wel wat sterker en soepeler? Een gratis app boordevol beweegprogramma’s ontwikkeld door fysiotherapeuten.


Tags Bewegen Leefstijl

Leefstijl is meer dan voeding

3 webinars | Huisarts Tamara de Weijer 

Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Samen met huisarts Tamara de Weijer bieden we u deze gratis webinars over voeding, slaap en zingeving.


Tags Leefstijl Mentaal Voeding Slapen

Overstappen, zo gedaan

Wilt u overstappen naar ons? Wij maken het gemakkelijk voor u. Kies een pakket dat bij u past. Bereken uw premie. En sluit direct uw zorgverzekering online af. Wij regelen de rest!

  • Wij zeggen uw huidige verzekering voor u op
  • U heeft 14 dagen bedenktijd
  • Iedereen is welkom
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Mijn Omgeving icoon Bent u al bij ons verzekerd?