The Right Meal: voedingsadvies op maat

Wil je je goed voorbereiden op een operatie of behandeling? En wil je hiervan sneller herstellen? Dan is voeding heel belangrijk. De online diëtisten van The Right Meal helpen jou met passend voedingsadvies. 

Hier kan The Right Meal bij helpen

 • Voedingscheck met praktische tips
 • Uitgebreid voedingsadvies met voedingsplan, begeleiding én gratis app met persoonlijke recepten

Voedingscheck en uitgebreide voedingsadvies


Voedingscheck

Een goed voedingspatroon is voor iedereen anders. Doe daarom de voedingscheck van onze partner The Right Meal. Met een online diëtist ga jij kijken of jij alle goede voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Je ontvangt direct de uitslag mét handige tips.
Uitgebreid voedingsadvies
Heb je persoonlijk voedingsadvies nodig vanwege je operatie of je medische geschiedenis? The Right Meal biedt uitgebreid advies en begeleiding door een online diëtist. Ook ontvang je een voedingsplan én gratis toegang tot een app met lekkere recepten die passen bij jouw voedingsadvies.

Hoe werkt uitgebreid advies van The Right Meal?


 1. Je krijgt begeleiding door een diëtist

  Je bespreekt met de diëtist jouw persoonlijke doelen. Op basis van het dit gesprek en je doelen stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan op. Je krijgt ook praktische tips en coaching via beeldbellen. Heb je een korte vraag? Dan kun je die makkelijk stellen via de chat.

 2. Je krijgt gratis toegang tot de The Right Meal app met persoonlijke recepten

  De recepten die je van je diëtist krijgt passen bij jouw persoonlijk voedingsplan, smaak en leefsituatie. En zijn gemakkelijk te bereiden. De ingrediënten zijn in iedere supermarkt te vinden.

 3. Je gaat aan de slag met praktische adviezen en recepten

  Met de tips en de recepten kun je jouw leefstijl aanpassen zonder dat het te veel moeite kost. Goed eten zorgt ervoor dat je je fitter voelt, ook als je onder behandeling staat. Ook draagt het bij aan het behoud en groei van je spiermassa en een betere conditie.

Vergoedingen


Voedingscheck door The Right Meal

 • Heb je een aanvullende verzekering én ruimte in je preventiebudget? Dan vergoeden wij de kosten van de voedingscheck uit het preventiebudget.
 • Heb je geen recht op vergoeding? Dan betaal je zelf de kosten. Je profiteert wel van onze samenwerking met The Right Meal. De kosten zijn voor jou € 45 (incl. btw) in plaats van het normale tarief van € 64,11.
 • Wil je na de voedingscheck toch nog aanvullende begeleiding door de diëtist? Maar heb je geen recht op voedingsadvies via de basisverzekering? Dan betaal je deze extra begeleiding zelf. 

Uitgebreid voedingsadvies van The Right Meal mét persoonlijke voedingsplan en de app

 • In de basisverzekering zitten maximaal 3 behandeluren voor voedingsadvies? Bekijk of je hier recht op hebt. Het eigen risico is van toepassing.
 • Heb je geen recht op de vergoeding? Dan betaal je de kosten voor het uitgebreid voedingsadvies zelf. 

Niet verzekerd bij ons?

Neem contact op met je zorgverzekeraar en vraag na wat jij vergoed krijgt.

Ervaringsverhalen


The Right Meal is op Zorgkaart Nederland 28 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.3. Je vindt hieronder een aantal reacties. Meer reacties lezen? Ga dan naar Zorgkaart

 

“Achteraf ben ik blij dat ik op The Right Meal ben geattendeerd, ik dacht gezond te eten, maar bleek toch te weinig eiwitten en vezels in mijn voeding te hebben.”

 

“Zeer tevreden, heel fijn geholpen en goede adviezen en tips gekregen van Maureen. En in de fijne app zet ze steeds nieuwe heerlijke recepten. De online contacten waren heel fijn en waardevol en ook prettig dat je via de app vragen kunt stellen. Ik ben op de goede weg en ga deze levensstijl heel goed volhouden. bedankt The Right Meal.”

“Drinkvoeding vind ik chemisch en heb altijd van lekker eten en drinken gehouden. Door de recepten van The Right Meal krijg ik voldoende voedingsstoffen binnen.”