Zorgen om geld

Maakt u zich zorgen om uw financiële situatie? Minder geldzorgen is een eerste stap om uw financiën weer op orde te krijgen.

Online zelfhulp bij geldzorgen

Mensen met geldzorgen ervaren vaak stress. Of u nu uw baan bent verloren, door een echtscheiding gaat of betalingsproblemen hebt. Deze vormen van stress kunnen leiden tot gevoelens van machteloosheid, boosheid en depressie. Wilt u aan de slag om uw geldzorgen te verminderen? Dat kan met de online zelfhulpmodule van Mirro e-Health. Hiermee kunt u zelfstandig en anoniem aan de slag. U krijgt uitleg, tips en oefeningen om uw geldzorgen onder controle te krijgen. En u leert om op eigen kracht stressoorzaken te verminderen. Ook krijgt u tips over handige sites of mogelijkheden waar u eventueel om hulp kunt vragen als u er zelf niet meer uitkomt. De inhoud van deze module is ontwikkeld door experts op dit thema, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, ACT (Acceptence and Commitment Therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

 

Wat kunt u precies verwachten?

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Mijn verhaal: als u uw eigen verhaal beschrijft of vertelt aan anderen dan schep je orde in uw eigen ervaringen. Dat geeft overzicht en inzicht.
  • Nee is oke: wilt u grenzen stellen, dan moet u af en toe nee zeggen tegen verzoeken van anderen. Nee zeggen kunt u oefenen. En het is belangrijk dat u weet waar u uw geld aan uit wilt geven.
  • Stress en spanning: financiële stress houdt vaak lange tijd aan. Als spanning blijft bestaan ervaren we stress. Hoe zorgt u dat geldzorgen u niet boven het hoofd groeien?
  • De omgeving: omdat u zich misschien schaamt voor uw geldproblemen, kunt u het gevoel hebben er helemaal alleen voor te staan. Het is belangrijk om uw zorgen te delen en hulp te vragen.

Direct aan de slag

  • Maak een Mirro account of log met uw huidige account in.
  • Gebruik vouchercode 2051516olh1q.
  • Ga aan de slag met de online zelfhulpmodule van Mirro. Veel succes!

Tot 31-12-2019 kunt u via VGZ gratis van deze service gebruikmaken.  
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord