Bedankt voor je deelname!

Leuk dat je meedoet aan de winactie. Wie weet mag jij jezelf of iemand in je omgeving binnenkort blij maken met een maand gratis* groente & fruit!

Hoe nu verder?

Iedere dag maken er 3 deelnemers kans op de prijs. Dat betekent dat er 21 winnaars per week zijn. Deze winnaars maken we wekelijks bekend. Heb je gewonnen, dan krijg je van ons persoonlijk bericht per e-mail. Je mag tot en met zondag 11 december 2022 iedere dag 1x meedoen. Dus… zien we je morgen terug?

* ter waarde van €100,- bij Albert Heijn. Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Heb jij de gratis Mijn Leefstijlcoach app al?

De gratis Mijn Leefstijlcoach app maakt gezonder leven leuk, makkelijk en betaalbaar. Met meer dan 70 leuke uitdagingen (challenges) op het gebied van eten, slapen, bewegen én ontspannen. In de app kies jij zelf een uitdaging die bij jou past. Een coach helpt jou om je uitdaging via oefeningen, video’s, tips en lekkere recepten te volbrengen. De coach is een echte expert: een huisarts, diëtist, sportcoach of meesterkok Rudolph van Veen. Wij voegen in samenwerking met de coaches extra uitdagingen, tips en programma’s toe. Schrijf je bijvoorbeeld nu in voor de beweegwebinar met Erik Scherder op dinsdagavond 20 december 2022.

Sluit nu jouw VGZ Zorgverzekering af

Bij VGZ bieden we meer dan alleen een goede zorgverzekering. Zo kijken we samen waar jij sneller behandeld kunt worden. En betalen we jouw declaraties razendsnel uit. Ook zetten we ons samen met de zorgverleners in om de zorg te vernieuwen. Zodat je nu, en in de toekomst, verzekerd bent van goede zorg.
VGZ en Albert Heijn samen voor een gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn. Zoals met deze winactie. En de Mijn Leefstijlcoach app, die voor iedereen gratis te gebruiken is. Hiermee kun je zelf aan de slag om gezonder te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.

VGZ samen voorop met AH