Alles over de webinar Omgaan met geldstress

 In deze webinar deelden Psycholoog Simone das Dores en geldcoach Eef van Opdorp informatie en tips over het omgaan met geld(stress). Je kunt de webinar hier terugkijken.

Wil je de presentatie van Eef nog eens bekijken? Dat kan hier.

Tips en adviezen van geldcoach Eef van Opdorp

Budgetcoach Eef van Opdorp ken je misschien van het televisieprogramma Uitstel van Executie. Jarenlang heeft ze mensen geholpen om een positieve relatie met geld te krijgen en te houden. Eef deelt handige tips, tests en websites. Waar je zelf meteen mee aan de slag kunt.

Extra hulp bij je geldzaken

Grip op je geld met geldfit 

We denken er allemaal wel eens over na. Hoeveel geld kan ik uitgeven? En heb ik dan wel genoeg spaargeld? Geldfit helpt om grip op je geld te krijgen (en houden). Doe anoniem de gratis test.

Nibud: gratis online training  

Nibud zet zich in om het leven weer betaalbaar te maken. Om hier bij te helpen heeft het Nibud de online training Aan de slag met je geldzaken. Anoniem en gratis voor iedereen. 

Sam& voor alle kinderen  

Sporten of een verjaardag vieren. Het lijkt normaal. Maar niet elke ouder kan dit betalen. Ben je een ouder met weinig geld? Of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie? Start dan een aanvraag.

Hulp bij betalen van je zorgverzekering

Heb je hulp nodig bij het betalen van je premie, rekeningen of eigen risico? Of wil je weten of je recht hebt op zorgtoeslag? De informatie hebben we per zorgverzekering op een rij gezet. Ontdek hoe we je hiermee kunnen helpen.