Omgaan met geldstress

Maak je je wel eens zorgen om geld? Dat is heel normaal. Zeker in deze tijd van stijgende kosten. Kun jij daarom wel wat tips en hulp gebruiken? Kijk dan de webinar Omgaan met geldstress terug. Of ga aan de slag met de andere tips en informatie. We helpen je graag.

Kijk terug: webinar met tips en hulp

Budgetcoach Eef van Opdorp ken je misschien van het televisieprogramma Uitstel van Executie. Samen met psycholoog Simone das Dores vertelt Eef meer over de achtergrond van zorgen om geld. Ook delen ze tips hoe je hier mee om kunt gaan. Over deze onderwerpen leer je meer:

  • Ruimte maken in een hoofd met geldzorgen
  • Inzicht in je reptielenbrein, je emotionele en je denkende & 'geldbrein'
  • Inzicht in welk geldtype jij bent (Struisvogel, Held, Waaghals of Control freak)
  • (Be)spaartips
  • Overzicht en inzicht in je budget

Vul hier je gegevens in en ga direct naar de webinar.

Tips en adviezen van budgetcoach Eef van Opdorp

Jarenlang heeft Eef mensen geholpen om een positieve relatie met geld te krijgen en te houden. Ze deelt handige tips, tests en websites. Waar je zelf meteen mee aan de slag kunt.

Extra hulp bij je geldzaken

Grip op je geld met geldfit 

We denken er allemaal wel eens over na. Hoeveel geld kan ik uitgeven? En heb ik dan wel genoeg spaargeld? Geldfit helpt om grip op je geld te krijgen (en houden). Doe anoniem de gratis test.

Nibud: gratis online training  

Nibud zet zich in om het leven weer betaalbaar te maken. Om hier bij te helpen heeft het Nibud de online training Aan de slag met je geldzaken. Anoniem en gratis voor iedereen. 

Sam& voor alle kinderen  

Sporten of een verjaardag vieren. Het lijkt normaal. Maar niet elke ouder kan dit betalen. Ben je een ouder met weinig geld? Of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie? Start dan een aanvraag.

Hulp bij betalen van je zorgverzekering

Heb je hulp nodig bij het betalen van je premie, rekeningen of eigen risico? Of wil je weten of je recht hebt op zorgtoeslag? De informatie hebben we per zorgverzekering op een rij gezet. Ontdek hoe we je hiermee kunnen helpen.

Onze premie 

Als coöperatie zonder winstoogmerk doen we ons best om de premie zo laag mogelijk. Toch is de premie gestegen. Een vervelende boodschap die we liever niet zouden brengen. Maar ook de zorg heeft te maken met hoge inflatie en stijgende zorgkosten door onder andere de vergrijzing. Daarom konden we niet anders dan onze premie te laten stijgen. Wat we wel kunnen is jou proberen te helpen om minder last van geldstress te hebben. Daarom kan iedereen meedoen aan de gratis webinar Omgaan met geldstress
 
De webinar Omgaan met geldstress is een samenwerking tussen Coƶperatie VGZ, Stichting IZZ, PPGM&CO en OpenUp.