Diabetes app: met een coach aan de slag met je leefstijl

Wil je grip op je diabetes type 2 om meer uit het leven te halen? Een gezonde leefstijl is vaak de eerste stap. Maar waar begin je? Want jouw leefstijl passen is niet zo eenvoudig. Daar gaan wij jou bij helpen.

Programma op maat, vanuit huis

Binnenkort bieden we een app aan die je helpt beter te leven met jouw diabetes. Met een programma op maat, afgestemd op jouw situatie en jouw persoonlijke behoeften. En je doet het niet alleen: een ervaren en deskundige coach geeft je op afstand de begeleiding die je nodig hebt. De app kun je straks eenvoudig gebruiken vanaf jouw mobiele telefoon of tablet.

Denk mee of blijf op de hoogte

Nieuwsgierig naar de app? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vul het formulier in. Wil je ook meedenken of testen? Dan komen wij graag met jou in contact. Want alleen met jouw ervaringen kunnen wij de beste app voor je aanbieden. Laat ook dan jouw gegevens achter.

Handige informatie over diabetes type 2

Diabetes en voeding

Voeding is onlosmakelijk verbonden met diabetes. Een gezond voedingspatroon is het startpunt om grip te krijgen op je diabetes. Maar wat kun je beter niet eten of wat juist wel? Waar moet je op letten? En welke hulp kan je inschakelen?

Diabetes en behandeling

Diabetes type 2 is gelukkig goed te behandelen. Je kunt kiezen uit verschillende behandelopties. Welke behandelingen zijn er en wat past het beste bij jou? Welke medicijnen moet ik slikken? En wat wordt er vergoed?

Diabetes en klachten

Diabetes type 2 kan lichamelijke problemen veroorzaken. Het is fijn om te weten hoe je hiermee om kunt gaan. Wat zijn precies de klachten van diabetes type 2? Wat zijn de oorzaken? En hoe kun je klachten verminderen?