Beweegprogramma’s van Olga Commandeur én fysiotherapeuten

De beweegprogramma’s zijn speciaal voor VGZ ontwikkeld door Olga sámen met fysiotherapeuten. Je kunt kiezen uit drie programma’s die elk twee weken duren. De oefeningen worden steeds een beetje uitdagender. Je doet ze iedere dag, of zo vaak als je zelf wilt. Gewoon lekker thuis.  

Beweeg de programma's van rechts naar links

Beweeg elke dag met Olga

Beweeg elke dag met Olga en werk aan sterke spieren. Die zijn belangrijk voor een goed evenwicht. Als je spieren krachtig zijn kunnen ze je lichaam stabiel houden.  

Olga helpt je in dit programma met:

  • Het aanleren van een actieve houding
  • Het versterken van je buik- en rugspieren
  • Een goede balans en evenwicht

 

 

Beweeg beter met Olga

Als je regelmatig beweegt word je sterker én soepeler. Ook je conditie wordt beter waardoor je steeds een beetje meer kunt.

Olga helpt je in dit programma met: 

  • Motivatie en tips om de oefeningen wat uitdagender te maken.
  • Oefeningen voor stabiliteit en een betere conditie
  • Soepelere spieren en gewrichten
 

Blijf in beweging met Olga

En daag jezelf uit! Luister tijdens het oefenen naar je lichaam en wees bewust van wat je kunt. Dat stimuleert om de volgende keer nog iets verder te gaan.

Olga helpt je in dit programma met: 

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  • Vergroten van je lenigheid
  • Een goede houding voor balans 

 

 

Meer weten en bewegen?

Heb je de smaak te pakken? En wil je meer weten en meer bewegen? Olga helpt je niet alleen met oefeningen. Ook deelt ze veel tips over goed, veilig en leuk bewegen. Om stevig te staan en vallen te voorkomen. 

Download de VGZ Soepel en Sterk Coach

Verzekerd bij een merk van Coöperatie VGZ?

Ben je verzekerd bij een van de merken van Coöperatie VGZ? Dan krijg je toegang tot álle oefenprogramma’s. Je downloadt de VGZ Soepel en Sterk Coach via de app van jouw zorgverzekering. Zo kunnen we jou herkennen als verzekerde en staan er extra programma’s voor je klaar.

Geen zorgverzekering bij een merk van Coöperatie VGZ?

Iedereen kan gratis de VGZ Soepel en Sterk Coach gebruiken. Heb je geen zorgverzekering bij een van de merken van Coöperatie VGZ? Geen probleem. Er zijn genoeg programma’s waar je gebruik van kunt maken. Download de app gratis in de app store of de Google Play store. En start vandaag nog met beter bewegen!

Downloaden in de App store, ga naar de App store    Downloaden in de Google Playstore, ga naar de Google Playstore