Grip op je geld met Geldfit

Vaste lasten, cadeautjes, etentjes… Het kan zijn dat je maandelijks veel uitgaven hebt. Het is soms lastig om hier grip op te krijgen. Geen zorgen, je bent niet de enige. We helpen je graag. Bijvoorbeeld door inzicht te krijgen in je geldzaken. Dat geeft rust.

Check hoe jij ervoor staat

Doe de gratis en anonieme test van Geldfit. Zo heb je meteen een overzicht in wat er binnenkomt en wat je uitgeeft. Met de potjes-check zie je op welke toeslagen je recht hebt. En hoe je deze kunt aanvragen.


Zo werkt het

  1. Klik hieronder op een test om te beginnen
  2. Beantwoord de vragen. Dit kost je vaak maar een paar minuten.  
  3. Nu volgt jouw persoonlijke advies. En je ziet direct wat je kunt doen om grip op jouw geld te krijgen. 

Doe de Geldfit-test
In een paar vragen zie je hoe jouw financiële situatie ervoor staat.

Doe de potjes-check

Bekijk welke regelingen of toeslagen je kunt aanvragen. Zo laat je geen geld liggen.

Ervaringen met Geldfit

Gerard geldfit

"Na het doen van de test kwamen wij uit bij de lokale sociale dienst. Een week later hielpen ze ons met een betalingsregeling en het in kaart brengen van de schuld. Over een jaar gaan wij vieren dat wij van de schuld af zijn."

- Gerard -

"Ik heb genoeg inkomsten, maar ik vind het moeilijk om niet al mijn geld op te maken. De app van Fikks helpt mij om inzicht te krijgen."

- Lisa -

Mehmet geldfit

"Ik ga binnenkort met pensioen en krijg dan 600 euro minder per maand. Via Geldfit kreeg ik te horen dat ik recht heb op toeslagen. Er werd snel gereageerd en ik ben erg blij met het meedenken vanuit Geldfit.”

- Mehmet -

Hulp bij betalen

Het kan zijn dat je door het overzicht ziet dat je hulp kunt gebruiken. Wij zijn er voor je. Bijvoorbeeld door een betalingsregeling te starten. Zo betaal je een factuur in delen. Ook kan je het eigen risico in delen betalen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt

Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op.

Een medewerker kijkt graag met je mee. Je ziet hier hoe je ons kan bereiken.