Geldfit en de potjes-check: inzicht in je geldzaken

We denken er allemaal wel eens over na. Hoeveel geld kan ik uitgeven aan leuke dingen? En heb ik dan wel genoeg spaargeld? Geldfit helpt om grip op je geld te krijgen (en houden).

Check je geldzaken met een gratis en anonieme test van Geldfit

Geldfit biedt hulp met anonieme testen over jouw geldzaken. Na de test weet je meteen hoe je er financieel voor staat. En waar je hulp of toeslagen kunt (aan)vragen als dat aan de orde is. De testen van Geldfit zijn gratis en zonder verplichtingen.

Zo werkt het

  1. Klik hieronder op een test om te beginnen
  2. Beantwoord de vragen. Dit kost je vaak maar een paar minuten.  
  3. Nu volgt jouw persoonlijke advies. En je ziet direct wat je kunt doen om grip op jouw geld te krijgen. 

Doe de potjes-check

Bekijk welke regelingen of toeslagen je kunt aanvragen. Zo laat je geen geld liggen.
Doe de Geldfit-test
In een paar vragen zie je hoe jouw financiële situatie ervoor staat.

Ervaringen met Geldfit

Gerard geldfit

"Na het doen van de test kwamen wij uit bij de lokale sociale dienst. Een week later hielpen ze ons met een betalingsregeling en het in kaart brengen van de schuld. Over een jaar gaan wij vieren dat wij van de schuld af zijn."

- Gerard -

"Ik heb genoeg inkomsten, maar ik vind het moeilijk om niet al mijn geld op te maken. De app van Fikks helpt mij om inzicht te krijgen."

- Lisa -

Mehmet geldfit

"Ik ga binnenkort met pensioen en krijg dan 600 euro minder per maand. Via Geldfit kreeg ik te horen dat ik recht heb op toeslagen. Er werd snel gereageerd en ik ben erg blij met het meedenken vanuit Geldfit.”

- Mehmet -

Samen voor een Nederland zonder geldzorgen

Geldfit is een idee van de Stichting Nederlandse Schuldhulproute (NSR). Inmiddels zijn er al meer dan 100 organisaties bij de NSR aangesloten. Zoals Aegon, Eneco, PostNL, ABN Amro, KPN, NS en een heleboel gemeenten. Zo gaan we samen voor een Nederland zonder geldzorgen.