Vergoeding psychologische zorg vanaf 18 jaar

Vergoeding voor geestelijke gezondheidszorg (GGZ) door een psycholoog of psychiater. Bijvoorbeeld: EMDR en behandeling van ADHD, angststoornis, paniekklachten en depressie.

      

Controleer het contract bij een GGZ-behandeling

Zelf kosten declareren bij een zorgverlener zonder contract

  • Ga je naar een zorgverlener die geen contract heeft met ons? Dan moet je zelf de factuur bij ons declareren. De zorgverlener kan dit niet voor jou doen. Wij maken de vergoeding aan je over. 
  • Is er bij jouw zorgverlener onduidelijkheid over wat er precies op de factuur moet staan? Dan kun je jouw zorgverlener verwijzen naar deze informatie: gegevens die op de factuur voor GGZ moeten staan

Andere vergoedingen

Mogelijk ook interessant voor jou

Online behandelen

Online hulp van een psycholoog

Met een online psycholoog ben je vaak sneller aan de beurt. En kan je een afspraak plannen op moment dat voor jou uitkomt, gewoon fijn vanuit huis.

De online programma's van Therapieland

Heb je last van stress of somberheid? Slaap je slecht? Met de online programma's van Therapieland kan je zelf aan de slag. Waar en wanneer je wilt! Kies zelf een programma. Van Stressles en Piekeren tot Lekker slapen en Planning en structuur.

Vind een zorgverlener in de buurt

In de Zorgzoeker vind je een fysiotherapeut, arts of therapeut bij jou in de buurt. En zie je met welke zorgverleners wij een contract hebben.