De extra's in het preventiebudget van het VGZ Rotterdampakket

Heeft u het VGZ Rotterdampakket of het VGZ Rotterdampakket Compact? Dan heeft u extra vergoedingen in uw preventiebudget. Bijvoorbeeld een cursus om beter om te gaan met stress of om beter te slapen. Dit budget kunt u besteden:

  • VGZ Rotterdampakket: € 400 per jaar
  • VGZ Rotterdampakket Compact: € 200 per jaar

U kunt kiezen uit deze extra's:

Op de afbeelding Tamara de Weijer met de tekst dokter Tamara leefstijlprogramma.

Leefstijlprogramma

Uzelf fitter voelen? Er beter uitzien? Dat is het doel van het online programma voor een gezonde leefstijl. Opgezet door huisarts en leefstijlexpert dokter Tamara de Weijer.

Op de afbeelding een jonge vrouw met een laptop.

OpenUp

Soms heeft uw geest wat extra aandacht nodig. Om welke reden dan ook. Dat kan makkelijk en snel met OpenUp. U krijgt dan preventieve psychologische hulp online.

Beweegplus

Beweegplus

Wilt u meer bewegen, maar vindt u de stap naar sport te groot? Beweegplus is een beweeggroep, waarmee iedere Rotterdammer de eerste stap naar een actieve leefstijl kan nemen.

Depressieve vrouw

Hulp bij mentale gezondheid

Het is lastig om hulp te bieden aan mensen met (beginnende) psychologische problemen. Met de cursus Mental Health First Aid maakt u het verschil voor deze mensen.

Man met kat

Omgaan met stress

Bent u gestrest? In de cursus Omgaan met stress leert u hoe stress werkt, hoe u stress herkent en hoe het kunt voorkomen. Ook leert u om ontspanning in te passen in uw levensstijl.

Lekker slapen

Somnio Slaaptherapie

Met Somnio verbetert u uw slaap, zonder pillen of middeltjes. U werkt in 4 weken tijd aan een goed slaappatroon, slaapgedrag en slaapomgeving. De therapie is volledig online.

Op het beeld een mevrouw met een baby.

Samen brengen we de zorg vooruit

Preventie is belangrijk. Want als we met z'n allen een beetje gezonder leven, zorgen we ervoor dat Nederland gezonder is. En dat zorgt voor minder druk op bijvoorbeeld onze huisartsen en ziekenhuizen. Zo houden we de zorg goed en betaalbaar, nu en in de toekomst.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Akkoord
Weigeren