De extra's in het preventiebudget van het VGZ Gemeentepakket

Heeft u het VGZ Gemeentepakket of het VGZ Gemeentepakket Compact? Dan heeft u extra vergoedingen in uw preventiebudget. Bijvoorbeeld voor een leefstijlprogramma of een cursus voor mentale gezondheid. Dit budget kunt u besteden:

  • VGZ Gemeentepakket: € 400 per jaar
  • VGZ Gemeentepakket Compact: € 200 per jaar

U kunt kiezen uit deze extra's:

Op de afbeelding Tamara de Weijer met de tekst dokter Tamara leefstijlprogramma.

Leefstijlprogramma

Uzelf fitter voelen? Er beter uitzien? Dat is het doel van het online programma voor een gezonde leefstijl. Opgezet door huisarts en leefstijlexpert dokter Tamara de Weijer.

Op de afbeelding een jonge vrouw met een laptop.

OpenUp

Soms heeft uw geest wat extra aandacht nodig. Om welke reden dan ook. Dat kan makkelijk en snel met OpenUp. U krijgt dan preventieve psychologische hulp online.

Op het beeld een mevrouw met een baby.

Samen brengen we de zorg vooruit

Preventie is belangrijk. Want als we met z'n allen een beetje gezonder leven, zorgen we ervoor dat Nederland gezonder is. En dat zorgt voor minder druk op bijvoorbeeld onze huisartsen en ziekenhuizen. Zo houden we de zorg goed en betaalbaar, nu en in de toekomst.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Akkoord
Weigeren