Samen voorop in gezondheid en zorg

Machtiging vervoer aanvragen

Gezonder leven. We vinden het belangrijker dan ooit. En soms ook best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn wij er om heel Nederland te helpen. Dat doen we door gezonder leven net wat makkelijker te maken. En door de zorg te blijven verbeteren.

 Gezond leven

Gezond leven. Dat doet u natuurlijk voor uzelf. Door goed voor uzelf te zorgen kunt u sommige ziektes buiten de deur houden. Ook voelt u zich beter en fitter. Dat is natuurlijk goed voor u. En goed voor de mensen om u heen. Want als u goed in uw vel zit, profiteren uw gezin, familie, vrienden en collega’s mee. En als we met z’n allen een beetje gezonder leven, dan zorgen we samen dat Nederland gezonder wordt.

 

Aan de slag met gezond leven

We maken het u makkelijk met apps, workshops en webinars. Bijvoorbeeld over voeding, beweging, slaap of ontspanning. Ze zijn er speciaal voor u. En allemaal dragen ze bij aan een gezonder of fitter gevoel. U gaat het verschil merken. Dus kies en start!

 Zorg vinden en regelen voor uzelf of voor een ander

Als u zorg nodig heeft, valt het soms niet mee om alles te vinden en te regelen. Wij helpen u daarbij. Zo regelt u belangrijke zorgzaken makkelijk zelf online. Maar als het nodig is kunt u ook bellen met onze zorgadviseurs. 

 

Zelf zorg vinden en regelen

  • Vind makkelijk een zorgverlener bij u in de buurt
  • Professionele zorgadviseurs voor hulp en advies
  • Vind een behandeling die bij u past
  • Toegang tot gratis zorgdiensten via VGZ


Ook interessant voor u

VGZ Mindfulness coach

VGZ Mindfulness coach

Met onze Mindfulness coach app leert u makkelijk hoe u kunt ontspannen. En daardoor lekker in uw vel zit.
VGZ Online Medicijnservice

Uw medicijnen: makkelijk online geregeld

Met de online medicijnservice heeft u uw vertrouwde medicijnen snel en veilig in huis. U krijgt daarbij het juiste persoonlijke advies.

VGZ Online Leefstijlprogramma

Online leefstijlprogramma

Wilt u ook gezonder en energieker worden? Dat is het doel van het online leefstijlprogramma van huisarts Tamara de Weijer. In dit programma ontdekt u dat leefstijl meer is dan voeding.