Man aan het koken

Operatie? Sterk het ziekenhuis in én uit

Heb je binnenkort een operatie? Dan zit je in een spannende periode. Dat begrijpen we.
Wist je dat je al veel kunt doen om goed voorbereid de operatie in te gaan? Een goede
voorbereiding zorgt vaak ook voor een beter herstel. Goed eten zorgt er bijvoorbeeld
voor dat je fitter de operatie ingaat, en dat je sneller herstelt.

Wij helpen jou sterk het ziekenhuis in én uit te gaan.

Keuzehulp: goed voorbereid de operatie in

Wil je passende informatie over wat je zelf kunt doen om je goed voor te bereiden op je operatie? Doe dan onze keuzehulp. Op basis van jouw type ingreep* ontvang je tips en oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Zo ga jij goed voorbereid jouw operatie in.

*In de keuzehulp stellen wij je een vraag om je zo goed mogelijk te kunnen informeren. Wij verwerken geen persoonsgegevens bij het invullen van deze keuzehulp.

Direct aan de slag

Ik wil weten wat ik moet regelen

Er komt veel kijken bij een operatie. Je wil geen gedoe, en alle praktische zaken rondom jouw operatie goed regelen. Daarom helpen we jou graag met alle informatie die jij nodig hebt om je goed voor te bereiden op jouw ingreep. Zo voorkom je vervelende verrassingen.

Ik wil tips en oplossingen

Wil je actief aan de slag gaan om klaar te zijn voor de operatie? Wij geven jou 5 handige tips die jou helpen je goed voor te bereiden. Ook bieden we oplossingen om je te helpen om beter te eten, meer te bewegen, beter te slapen en goed en vaker te ontspannen.

Ik wil hulp bij goed eten passend bij mijn situatie

Voeding is belangrijk voor een goed herstel. Daarom werken we samen met de online diëtisten van The Right Meal. Zij helpen jou met:

  • Voedingscheck met praktische tips
  • Uitgebreid voedingsadvies met voedingsplan, begeleiding én een gratis app met persoonlijke recepten

Vind je zorgverlener en vergoedingen


Ik wil de juiste zorg
Ben je op zoek naar een zorgverlener? Je vindt in onze Zorgzoeker alle zorgverleners waarmee wij een contract hebben. En of ze bij jou in de buurt zitten. De zorgverlener die het meest dicht bij jou zit, staat bovenaan. Zo maken we het jou makkelijk.
Ik wil vergoedingen inzien
Je hebt je zorgverlener gevonden. Maar wat krijg je eigenlijk vergoed? We hebben alle vergoedingen voor jou handig op een rij gezet. We leggen uit wat je vergoed krijgt uit je basis- en aanvullende verzekering en of je een verwijzing nodig hebt.

Samen voor een gezonder Nederland

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Daarom zetten we ons in om Nederland gezonder te maken. En werken we samen met Albert Heijn, Maaltijd Thuis en The Right Meal.

We helpen jou om goed voorbereid de operatie in te gaan, zodat jij deze goed doorkomt en zodat jij sneller herstelt van de ingreep. Dat doen we door jou goede informatie, tips en oplossingen te bieden om gezonder te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Want jou helpen gezonder te leven, dat staat bij ons voorop.