Webinar Mindful zorgen = beter zorgen


Weet u nog?

Hoe u als kind zo heerlijk van de dag kon genieten, alsof er geen gisteren of morgen bestond? Hoe lekker zou het zijn om dat gevoel weer eigen te maken? Met mindfulness leert u om in het hier en nu te leven, net als toen. En dat heeft veel effect op u en de mensen om u heen.

Bekijk de webinar Mindful zorgen = beter zorgen

Zo'n 2000 zorgmedewerkers keken live mee naar de webinar 'Mindful zorgen = beter zorgen'. Psychologen Simone das Dores en Lotte Hendriks vertelden hoe u mindful leeft en hoe u deze ervaring toepast in de zorg. De webinar zit vol praktische oefeningen. Na het kijken van de webinar weet u:

  • Hoe u toewerkt naar mindful leven en zorgen
  • Hoe u bewust kiest om anders met problemen om te gaan
  • Hoe u bij stress en moeheid niet vervalt in een automatische stressreactie
  • Hoe u beter aanvoelt wat uzelf en cliënten nodig hebben
  • Hoe u stress verminderd bij cliënten met uw taalgebruikPresentatie inzien? 

Dat kan! U kunt de pdf van de presentatie van Simone en Lotte hier downloaden. Nog meer verdieping? Lees hoe mindfulness u helpt leven en zorgen in het hier en nu. 

Waarom u deze webinar niet wilt missen

Mindfulness is goed voor iedereen. Het geeft meer grip op uw leven en werkt goed tegen stress- en spanningsklachten. Ook kan het zorgen voor tevredener cliĆ«nten en betere behandelresultaten. Mindfulness voelt als een levenskunst die u op veel vlakken verrijkt. Deze gratis webinar is speciaal voor zorgmedewerkers. Alle vragen die aan bod komen zijn gesteld door mensen in de zorg. 

U zorgt voor anderen, wij zorgen voor u

De webinar maakt deel uit van een reeks aan webinars om zorgmedewerkers te versterken. Aangeboden door zorgverzekeraar VGZ, Stichting IZZ, PGGM&Co en OpenUp. We hopen u te helpen om mindful te leven en werken, zodat u stress kunt verlagen en rijkere momenten beleeft. Veel plezier met de webinar!