Fraude melden

U kunt ons helpen bij het voorkomen en aanpakken van fraude. Dat begint bij het melden van fraude. Vindt u dat een spannende stap? Dan kan het altijd anoniem.

3 manieren om fraude te melden

Denkt u dat iemand in uw omgeving bezig is met fraude? Dan kunt u dat op 3 manieren aan ons doorgeven. Heeft u weinig tijd? Gebruik dan het online formulier. Dan is het melden van fraude zo gebeurd.

 • Ik wil direct online fraude melden

  Het melden van fraude hebben we voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. In een paar vragen heeft u het formulier al ingevuld. Dat kan ook anoniem.
 • Ik wil iemand spreken om fraude te melden

  Ziet u iets wat volgens u niet klopt? Bel dan met onze klantenservice op XXX. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.
 • Ik wil schriftelijk fraude melden

  U kunt ons (anoniem) een brief schrijven. Deze gegevens hebben wij nodig om de melding in behandeling te nemen:

  • Naam van de betrokken persoon of het bedrijf
  • Adres
  • Korte beschrijving waarom u denkt dat deze persoon of dit bedrijf fraudeert

  Stuur uw brief naar:

  Coƶperatie VGZ
  Postbus 445
  5600 AK Eindhoven

Dit doen we met uw melding

Het is fijn dat u de tijd neemt om fraude te melden. Door het opsporen van fraude kunnen we een hogere premie voorkomen. Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk om met de informatie die we van u krijgen. U leest er meer over in ons fraudebeleid. 

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord