Aanvullende verzekering gestopt: wat betekent dat?

Is uw aanvullende verzekering gestopt? Dat komt omdat u achterloopt met het betalen van uw premie. Op deze pagina leest u wat dit betekent, én wanneer u weer een aanvullende verzekering kunt aanvragen. 

Wanneer stoppen wij uw aanvullende verzekering?

Als u na 70 dagen de factuur van uw premie niet betaalt, krijgt u een 2e aanmaning. Op dat moment stoppen wij uw aanvullende verzekering. Let in dat geval goed op welke vergoedingen u nog wel en niet krijgt.

Na de tweede aanmaning wordt uw aanvullende verzekering gestopt

Geen vergoedingen meer uit uw aanvullende verzekering

Als uw aanvullende verzekering is gestopt krijgt u geen vergoeding meer vanuit de aanvullende verzekering. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de tandarts of alternatieve zorg. Let dus goed op welke zorg u gebruikt. Zo voorkomt u onverwachte kosten.

Wat wordt er nog wél vergoed?

Natuurlijk kunt u nog gewoon gebruikmaken van vergoedingen uit de basisverzekering. U kunt dus nog gewoon naar de huisarts of bloedonderzoek laten doen.

Bekijk alle vergoedingen van de basisverzekering

Een nieuwe aanvullende verzekering

Wilt u weer een aanvullende verzekering? Zorg dan dat uw achterstand helemaal is betaald. U kunt dan voor 2022 weer een aanvullende verzekering afsluiten.

Meer hulp nodig? Wij staan voor u klaar

Lukt het u niet om te betalen? Of heeft u vragen over het stoppen van uw aanvullende verzekering? Bel ons dan op 0900 – 84 90 (gratis). Dan kijken we samen naar een oplossing die bij u past.