Chat met ons

Je chat met Sam, onze chatbot. Net als onze medewerkers is Sam getraind om je zo goed mogelijk te helpen. Weet Sam het antwoord niet? Dan verbindt hij je door met een medewerker.

Onze chatbot helpt om antwoord te geven op je vragen. Sam is geen mens, maar een computer. Je stelt jouw vraag en Sam geeft automatisch antwoord. Zo word je sneller geholpen.

  • Geen wachtrijen
  • Geen belkosten
  • Chat downloaden en opslaan
Je kunt 24 uur per dag met Sam chatten

Chatten met Sam kan als het jou uitkomt. Zowel overdag als 's nachts. Je hoeft niet te wachten tot een medewerker je kan helpen. Makkelijk en snel dus.

Kan Sam niet helpen? Dan verbindt hij je door

Sam helpt je altijd. Als Sam zelf het antwoord niet weet, verbindt hij je door met de juiste medewerker. Of hij geeft je het telefoonnummer dat je kunt bellen.

Zo werkt het:

  1. Je start de chat rechts onderaan deze pagina
  2. Je typt jouw vraag in
  3. Sam stelt je soms een vervolgvraag en geeft dan een antwoord
  4. Na afloop kun je het gesprek downloaden en opslaan of uitprinten

Wat is dat nou precies een chatbot?

Een chatbot is een computer waarmee je kunt praten, door korte berichten aan elkaar te typen. Dit heet chatten. Je stelt een vraag en krijgt daarna antwoord van een computer. Het lijkt op appen. Wist je dat chatbot komt van de woorden ‘chat’ en ‘robot’?

Kan de computer jouw vraag niet beantwoorden? Dan verbindt de chatbot je door met een medewerker van de klantenservice. Je tekst verschijnt meteen op het scherm van een medewerker. De medewerker kan dan meteen een berichtje terug typen. Dit noemen we live chatten.