Uw persoonlijke zorgadviseurs

De zorgadviseurs zijn een extra, speciaal voor u! Omdat u bij VGZ verzekerd bent via uw ouderenorganisatie, patiƫntenorganisatie of de thuiszorg.

Bel uw persoonlijke adviseur

Wilt u iets weten van VGZ? Bel dan de persoonlijke zorgadviseurs. Zij helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur! U betaalt hiervoor niks extra. Alleen uw gewone telefoonkosten. Bel 088 - 131 12 34

Waarmee kunnen de persoonlijke adviseurs u helpen?

De wereld van de zorg en de zorgverzekering is soms ingewikkeld. Wij helpen u daarom graag! Bijvoorbeeld met een vraag over een vergoeding, over het vinden van de juiste zorg of een second opinion.

Wat kost gebruik van de zorgadviseurs?

Niets! Alleen de gewone kosten van gebruik van uw telefoon. De zorgadviseurs zijn een kosteloze extra van uw zorgverzekering via uw ouderenorganisatie, patiƫntenorganisatie of de thuiszorg. Maak er gebruik van!

Dit zijn de persoonlijke adviseurs

De zorgadviseurs stellen zich graag aan u voor. Zij zijn het team van specialisten dat voor u klaarstaat. Zij hebben veel kennis en ervaring. Doorverbinden behoort daarom tot het verleden!

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord