ParkinsonNet: gespecialiseerde zorg bij Parkinson

Heb je Parkinson en daardoor fysiotherapie, ergotherapie of logopedie nodig? Dan kun je kiezen voor zorgverleners die zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Je bent dan verzekerd van goede zorg.

Deskundige begeleiding thuis of in de buurt

De bij ParkinsonNet aangesloten zorgverleners zijn opgeleid om deskundige begeleiding en zorg te leveren aan mensen met de ziekte van Parkinson. Deze zorgverleners zijn aangesloten bij een landelijk netwerk waardoor:

  • Je aan huis of dichtbij huis een optimale behandeling krijgt.
  • Er samenwerking en kennisuitwisseling plaatsvindt tussen de aangesloten zorgverleners, waaronder de Parkinson-verpleegkundige en neuroloog. Hierdoor is de zorg die je nodig hebt, beter op elkaar afgestemd. 

Kies een gespecialiseerde ParkinsonNet zorgverlener 

Voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie voor de behandeling van de ziekte van Parkinson hebben we alleen zorgverleners gecontracteerd die zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Welke zorgverleners dit zijn, vind je in de Zorgzoeker.

Vergoeding zorg via ParkinsonNet

Heb je Parkinson en fysiotherapie, ergotherapie of logopedie nodig? Bekijk dan de vergoedingenpagina voor de zorg die je nodig hebt. Daar lees je wat je vergoeding is, of je eigen risico betaalt en of je een verwijzing of machtiging nodig hebt. Maar ook hoe het zit met je vergoeding als je naar een zorgverlener gaat die niet is aangesloten bij ParkinsonNet (lagere vergoeding).