Zorgpas kwijt?

Geen zorgen! U vindt deze ook in de VGZ Zorg app. U heeft dus geen fysiek pasje meer nodig. Dat scheelt weer wat ruimte in uw portemonnee.  

Uw zorgpas altijd bij de hand met de VGZ Zorg app

Met de VGZ Zorg app heeft u uw zorgpas én EHIC-pas (Europese Gezondheidskaart) altijd bij u.

Met deze app kunt u ook:

  • Eenvoudig en snel declareren
  • De stand van uw eigen risico bekijken
  • Altijd en overal belangrijke telefoonnummers raadplegen

Waarvoor heeft u uw zorgpas nodig?

Op uw zorgpas staan uw burgerservicenummer (BSN) en uw klantnummer van VGZ. Deze gegevens gebruikt een zorgverlener om declaraties te sturen. Een zorgverlener kan hiernaar vragen.

Neem uw zorgpas altijd mee naar het buitenland

Op uw zorgpas vindt u ook uw EHIC-pas (Europese Gezondheidskaart). Hiermee bent u in de meeste Europese landen verzekerd van medisch noodzakelijke hulp. Neem uw zorgpas dus altijd mee naar het buitenland. De EHIC-pas vindt u ook in de VGZ Zorg app. Maar let op: sommige buitenlandse zorgverleners willen echt het fysieke pasje zien. Neem uw zorgpas dus altijd mee naar het buitenland.

Een fysieke zorgpas aanvragen?

Neem contact op met onze klantenservice. U ontvangt uw nieuwe zorgpas binnen 3 weken gratis thuis. In de tussentijd kunt u uw polisblad gebruiken als dat nodig is.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord