Wie is VGZ?

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen we onze 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg.

Waarvoor staat VGZ?

Vroeger was VGZ een afkorting van Stichting Volksgezondheidszorg Zuid Nederland. Maar tegenwoordig zijn we geen afkorting meer. En staan we voor ‘Voor goede zorg zorg je samen’. Want daar gaan we voor: goede zorg voor u.

"VGZ is niet meer alleen een verzekeraar. Wij spelen een actieve rol in de zorg."

Van verzekeraar naar ‘zorgorganisator’

VGZ is al meer dan 65 jaar actief in de zorg. In die tijd is er veel veranderd. We zijn niet meer alleen een verzekeraar. Maar we spelen een actieve rol in de zorg. Zo vragen we ons bijvoorbeeld af hoe zorg toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit kan blijven. Omdat iedereen gewoon naar een goede dokter moet kunnen gaan.

Samen de zorg slimmer organiseren

Samen met u en zorgaanbieders willen wij de zorg slimmer organiseren. Zo helpen wij zorgaanbieders om de zorg beter te laten aansluiten op uw situatie. De zorg moet vooral in één keer goed zijn. Dat is fijner voor u, en het houdt de zorg betaalbaar.

Wie is VGZ

Wij horen graag uw mening

De mening van onze leden en verzekerden vinden wij erg belangrijk. Daarom beslissen wij alles samen met onze ledenraad. Maar we zijn ook benieuwd naar úw mening. Daarom vragen wij naar uw ideeën via ons internetpanel en Deel het met VGZ.

Waar zit VGZ?

VGZ heeft haar hoofdkantoor in Arnhem, bij het station. Daarnaast hebben wij kantoren in Alkmaar, Eindhoven, Gorinchem en Heerlen.  Wilt u contact opnemen met VGZ? Dan zit de beste klantenservice van Nederland klaar voor uw vragen. Daarnaast kunt u ons bereiken via Twitter en Facebook.

Voor goede zorg zorg je samen