Minder piekeren

Met hulp van VGZ en de digitale workshop van Mirro e-health

’s Nachts uren naar het plafond staren en gedachten die steeds weer terugkeren naar datzelfde punt. Herkenbaar? Tijd voor Positivi-tijd! Wil jij leren hoe je piekergedrag omzet in iets positiefs? Volg dan onze gratis workshop. 

Digitale workshop voor mensen die (te)veel piekeren

Pieker jij veel? Het kan vervelend zijn als je gedachten steeds terugkeren naar hetzelfde punt. Je kunt zelf iets doen aan piekeren. De door professionals opgestelde digitale workshop van Mirro helpt je hierbij. Je gaat zelfstandig en anoniem aan de slag. Door de workshop:

  • Krijg je inzicht in jouw piekergedrag
  • Leer je denken in oplossingen
  • Leer je negatieve gedachten omvormen tot positieve gedachten
  • Kun jij zelfstandig en anoniem aan de slag met tips en oefeningen. Jij bent de enige die jouw resultaten ziet.

Direct aan de slag

Vul je gegevens in. Nadat je op verzenden hebt gedrukt word je doorgestuurd naar Mirro. Registreer daar een account en je komt automatisch na de activatiemail op de minder piekeren workshop.


Nog niet overtuigd? Lees verder!

De inhoud van deze digitale workshop is ontwikkeld door professionals die deskundig zijn op het gebied van piekeren. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruikgemaakt van de actuele inzichten uit de wetenschap en praktijk op het gebied van de ontwikkelingspsychologie, metacognitieve therapie, psycho-educatie en Intolerance-of-uncertainty therapie. Het doel van deze digitale workshop is leren omgaan met je gepieker.

Inzicht in jouw piekergedrag
Het belangrijkste kenmerk van piekeren is dat er geen sprake is van oplossingsgericht denken. Bovendien worden er in het piekerproces allerlei negatieve emoties aan de gedachten vastgeplakt. Juist deze negatieve emoties zorgen ervoor dat er wordt gefocust op wat je juist niet wil. Dit roept op zijn beurt weer emoties als angst, somberheid of boosheid in het leven. In deze digitale workshop leer je beter omgaan met jouw eigen piekergedrag en de bijbehorende negatieve emoties.