E-learning stress


Stress en hart- en vaatziekten zijn geen goede combinatie. Voor iemand met een hart- of vaataandoening vormt stress een risico, maar is het tegelijkertijd ook een gevolg. Want misschien zorgen uw hartklachten er juist voor dat u zich meer zorgen maakt. Dan ligt u vaker te piekeren, rust u minder goed en ervaart u meer stress. Ga stress te lijf met de ‘e-learning Stress’ van Harteraad.Logo Harteraad, ga naar www.harteraad.nl

Online cursus over leren omgaan met stress

In deze online cursus leert u begrijpen wat er precies gebeurt als u stress ervaart. Ook leert u wat u kunt doen om stress te verminderen. Na de cursus weet u: 

  • Wat is stress eigenlijk?
  • Hoe kunt u stress verminderen of zelfs voorkomen?
  • Hoe kunt u er het beste mee omgaan als u toch (te) veel stress ervaart?
  • Wat is mindfulness en hoe kan het helpen om stress te verminderen?
  • De online cursus bestaat uit 7 video’s van zo’n 5 minuten die u kijkt waar en wanneer het u uitkomt.

Voor wie?

Iedereen met een hart- en vaataandoening die stress ervaart. 

Kosten

De e-learning Stress van Harteraad is gratis.  

Als u goed kunt omgaan met spanningen en stress, voelt u zich mentaal maar ook fysiek beter. Dat is natuurlijk goed voor u. En goed voor de mensen om u heen. Want als u goed in uw vel zit, profiteren uw gezin, familie, vrienden en collega’s mee. En als we met z’n allen een beetje gezonder leven, dan zorgen we samen dat Nederland gezonder wordt.


Deze trainingen vindt u wellicht ook interessant: 

Leren leven met een chronische aandoening

Programma

Heeft u een chronische aandoening? En vindt u het lastig hiermee om te gaan? PPEP4ALL helpt u met uw omgeving grip op het leven terug te krijgen.

 

Keer uw diabetes om

Leefstijlprogramma

Heeft u diabetes type 2? En wilt u energieker zijn en minder medicijnen gebruiken? 'Keer Diabetes2 Om' van Voeding Leeft helpt u op weg.


Wat er toe doet

Gratis online programma

Iemand die weet wat hij wil, is vaak gelukkiger. Weet u wat er voor u toe doet? Met het online programma ‘Wat er toe doet in’ van Hartenraad brengt u dit met slechts 4 vragen in kaart.


Samenwerking Harteraad en VGZ

VGZ en Harteraad zetten zich samen in voor een optimaal leven met een hart- en vaataandoening. Speciaal voor leden van Harteraad is er de collectieve zorgverzekering bij VGZ. En dat heeft een aantal mooie voordelen voor u:

  • Premiekorting op uw basis- en aanvullende verzekering
  • Ruime vergoedingen voor alternatieve zorg
  • Extra vergoedingen voor fysio, preventie en mantelzorg
  • Vergoeding voor uw lidmaatschap bij Harteraad
  • Geen medische selectie: we accepteren u altijd