Omgaan met emoties

Online programma van Therapieland

Iedereen heeft emoties. Maar niet iedereen herkent ze en weet ermee om te gaan. In dit programma leer je emoties herkennen en uiten op jouw eigen manier.

Enkele voordelen van het programma:

 • Je leert emoties herkennen
 • Je leert emoties uiten met woorden, bewegen en klank
 • Je gaat aan de slag met een gevoelensthermometer

 9.920 anderen gingen je voor

Zo werkt het

 1. Registreer je bij Therapieland

  Wil je direct starten? Maak eenvoudig een account aan bij Therapieland om te kunnen starten met het programma Omgaan met emoties.

 2. Start met het online programma Omgaan met emoties

   Tijdsindicatie van 4 - 6 weken

  Het programma Omgaan met emoties is speciaal gemaakt voor volwassenen die moeite hebben met het herkennen, verwerken en/of uiten van emoties.

  • Het programma Omgaan met emoties bestaat uit 4 sessies. De kennismaking is altijd gratis. Zo kun je ontdekken of het programma bij je past. Hierna volgt de stap om te betalen.
  • Je kiest je eigen videobegeleider, die jou door het programma begeleidt.
  • Je bepaalt je eigen tempo. De meeste mensen ronden dit programma af binnen 4 tot 6 weken.
 3. De betaalstap

  Het volledige programma bestaat uit 4 sessies. De kennismaking (introductie) is altijd gratis. Daarna volgt de betaalstap. Het bedrag voor het hele programma is 15,95. Je betaalt gemakkelijk en veilig via iDEAL. Vervolgens ontvang je de factuur (de rekening) in je mailbox.

  Hoe kan ik de kosten declareren bij VGZ?

  Bij een aanvullende verzekering kun je de rekening bij ons declareren vanuit de vergoeding: preventiebudget. Declareren kan gemakkelijk en snel via de VGZ app of in Mijn VGZ. Heb je recht op vergoeding? Dan maken wij het bedrag binnen 4 werkdagen aan jou over.

De voordelen van het programma: Omgaan met emoties

76%

van alle gebruikers zijn geholpen om van hun klachten af te komen

7,2

is de gemiddelde waardering van het programma door gebruikers

9.920

andere tevreden gebruikers
gingen je voor

Bron: Therapieland

Veelgestelde vragen over Therapieland

 • Stel jouw vraag dan aan Therapieland. Dat kan op 3 manieren:
  1. Ben je ingelogd bij Therapieland? Gebruik dan de knop ‘Oplossingen en Contact’.
  2. Je kunt ook mailen naar: info@therapieland.nl.
  3. Of bellen: 020-7712848, van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.
 • Met een aanvullende verzekering kun je de kosten declareren vanuit je preventiebudget. Heb je alleen een basisverzekering? Dan krijg je 70% korting. Je betaalt 15,95 euro voor een programma. In plaats 49,95 euro.
 • Therapieland wil weten of je verzekerd bent bij VGZ. Want dan kun je een programma volgen. Ook heeft Therapieland jouw verzekeringsgegevens nodig voor de rekening van een programma. Jouw gegevens over het gebruik van een programma gaan niet naar VGZ.
 • Ja, dat kan! Ook als je geen aanvullende verzekering hebt of als jouw preventiebudget op is. Elke VGZ-verzekerden ontvangt 70% korting op elk programma vanuit de basisverzekering. In plaats van 49,95 betaal je nog maar 15,95. Deze kosten kun je zonder aanvullende verzekering niet declareren.

  • De eerste les van elk programma is voor alle VGZ-verzekerden altijd gratis. Zo kun je eerst ontdekken of het programma bij je past

   

 • Niets. Jouw gegevens blijven bij Therapieland. Deze gegevens gaan niet naar VGZ. Wat je doet in de programma’s blijft anoniem.
 • Nee. Je betaalt 1 keer voor een programma. Je zit verder nergens aan vast. Je houdt onbeperkt toegang tot het programma dat je doet.
Twijfel je? Bespreek met je huisarts of dit zelfhulp-programma past bij jouw situatie.

Ook interessant voor jou:

Opkomen voor jezelf

Online programma

Therapieland

Opkomen voor jezelf. Voor niet iedereen is dit vanzelfsprekend. Dit online programma Opkomen voor jezelf van Therapieland is er voor wie assertiever willen zijn. 


Tags Mentaal

Mijn sociale omgeving

Online programma

Therapieland

Mensen om je heen zijn belangrijk voor hoe jij je voelt. Wil je werken aan je sociale omgeving? Dan kan het online programma Mijn sociale omgeving van Therapieland je helpen.


Tags Mentaal

Waarom ontspannen zo belangrijk is

In de alledaagse hectiek is het soms lastig om te ontspannen. Dat snappen we bij VGZ. Daarom helpen we je. Laad jezelf op met onze handige apps, tips en workshops.

Alle programma's van Therapieland

Bekijk het volledige aanbod

Met de online zelfzorgprogramma’s van Therapieland werk je in je eigen tempo en tijd aan onderwerpen waar jij behoefte aan hebt.

Registreer je direct en doorloop de eerste stappen van je training gratis.

Ik wil mijzelf direct aanmelden op Therapieland.nl

Bekijk het volledige aanbod van Therapieland