Gratis mindfulness-programma voor jou en je gezin!

Je even bewust zijn van dit moment, en dit moment alleen. Dat is mindfulness. Best lastig in de alledaagse hectiek van het ouderschap. Daar helpen we je graag een beetje bij! Met een nieuw programma in de VGZ Mindfulness Coach app: Mindful gezin.

Wil je direct starten met Mindful gezin? Koppel dan de VGZ app aan de VGZ Mindfulness Coach om toegang te krijgen tot het programma.

Open nu het programma

Adem in, adem uit

Je gezin, je baan, het huishouden, vrienden; het vraagt allemaal je aandacht. Vergeet je jezelf niet? De nieuwe trainingen helpen je om in het moment te leven. In plaats van bezig te zijn met straks of morgen. En het fijne is: je kan ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt. Ook handig: sommige oefeningen kosten maar een paar minuten. 

Genietmomentje

Even een genietmomentje pakken. Hoe dan? Het zit hem in de kleine dagelijkse dingen: douchen, eten, voorlezen. Probeer de eerstvolgende keer eens met volledige aandacht samen te eten. Eten doen we vaak op de automatische piloot. Met aandacht eten geeft meer plezier en waardering voor wat je eet. Je zult merken dat u meer geniet van het moment. 

Slaap lekker

Een drukke dag op school of opvang, spelen met vriendjes of vriendinnetjes, tv kijken. En dan is het al snel bedtijd. Vaak hebben kinderen voor het slapen gaan geen tijd om alle prikkels te verwerken. De slaapmeditatie speciaal voor kinderen helpt hierbij! Met deze handige oefening vallen zij ontspannen in slaap. Fijn voor de kinderen. Én voor jou šŸ˜‰  

Download de gratis app: VGZ Mindfulness Coach

  • Een gratis app voor iedereen
  • Meer dan 100 oefeningen en 7 programma’s
  • Voor beginners en gevorderden
  • Nieuw! 2 programma's speciaal voor VGZ-verzekerden

Rating 4,1/5 (459 beoordelingen)

1.000.000 downloads