ZorgkaartNederland

Deel en lees ervaringen met de zorg

Wat vindt u van uw zorgverlener? Bent u goed geholpen? Of zijn er nog verbeteringen mogelijk? Dit soort ervaringen met de zorg kunt u delen op ZorgkaartNederland. Hoe meer mensen een ervaring delen, hoe duidelijker het beeld van de zorg in Nederland wordt.


Wat is ZorgkaartNederland?

ZorgkaartNederland is een onafhankelijke website van Patiëntenfederatie Nederland. U leest hier de ervaring van andere patiënten met een zorgverlener. En u kunt u zelf uw zorgverlener waarderen. Op die manier bouwen we met elkaar een betrouwbare, onafhankelijke database van ervaringen met de zorg in Nederland.

Hoe kan ik mijn ervaring delen?

Op ZorgkaartNederland gaat u naar ‘Schrijf een waardering’. Vervolgens zoekt u uw zorgverlener (bijvoorbeeld een huisarts, tandarts of chirurg) of uw zorginstelling (bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk, ziekenhuis of kliniek). Daarna geeft u een rapportcijfer en kunt u uw ervaringen beschrijven.


Wat te doen als u zorg nodig heeft?


Contact

Komt u er niet uit? Of wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan contact op onze zorgadviseurs. Zij helpen u graag!

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Akkoord
Weigeren