Vind uw weg naar zorg die bij u past

U heeft zorg thuis of in een instelling nodig, maar welke zorg? En waar moet u zijn om de zorg te vinden die het beste bij u past?

De Zorgnavigatie helpt u

Samen met verzekerden heeft VGZ de navigatie ontwikkeld. Deze navigatie helpt u eenvoudig de route naar uw zorgbestemming te vinden. Alle informatie die voor u belangrijk is, staat op één plek.

Zo werkt het

Denk eens aan een navigatie in de auto. U voert een bestemming in en u ontvangt een route. De Zorgnavigatie werkt eigenlijk ook op die manier. En komt u er even niet uit? Wij helpen u graag telefonisch weer op weg.

1: Kies uw voorkeursroute

Wilt u de kortste weg? Tolwegen vermijden? Waarvoor heeft u zorg nodig? En voor hoelang? En wilt u alles zelf regelen of liever laten regelen? Geef uw voorkeuren aan.

2: Bekijk informatie over uw eindbestemming

Wat is de bestemming die het beste past bij uw wensen en wat zijn de kosten? U krijgt een advies en uitleg over de zorg die het beste past bij uw situatie en uw vergoeding.

3: Rijd naar uw eindbestemming

In een routeplan staan alle stappen om zorg te regelen, de obstakels die u onderweg tegen komt. En de contactgegevens van hulpdiensten.

Samen met verzekerden

De Zorgnavigatie is samen met verzekerden bedacht en ontwikkeld. Verzekerden die het ingewikkeld vinden om de juiste route te vinden. Het is een stappenplan met alle relevantie informatie op 1 plaats. De navigatie blijft in ontwikkeling. Regelmatig wordt er nieuwe informatie toegevoegd om het u zo makkelijk mogelijk te maken.