Samen voorop in gezondheid en zorg

Gezonder leven. We vinden het belangrijker dan ooit. En soms ook best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn wij er om heel Nederland te helpen. Dat doen we door gezonder leven net wat makkelijker te maken. En door de zorg te blijven verbeteren. We doen dit natuurlijk niet alleen. Maar samen met artsen, zorgverleners, patiëntenorganisaties, de politiek, werkgevers, mantelzorgers en onze leden. Elke dag weer, voor iedereen.


Jij draagt ook bij aan vernieuwing in de zorg
Verzekerd bij VGZ? Goed bezig! Zo help je namelijk direct mee om goede zorg voor alle Nederlanders toegankelijk en betaalbaar te behouden. Van jouw premie gaat 97% direct naar de zorg. En 20% daarvan gaat naar vernieuwingen in de zorg. Zo werken we samen met de zorg, om deze te blijven verbeteren.


Samen staan we sterker

Elke dag werken we aan innovaties voor gezondheid en zorg. Samen met onze partners en leden natuurlijk, want samen maken we pas echt het verschil. Daar dacht een groep Nijmeegse timmerlieden 280 jaar geleden ook zo over. Zij maakten een geldpot waar ze allemaal wat inlegden voor als er iemand ziek werd. Hieruit ontstond Coöperatie VGZ. Nog steeds zijn we een organisatie zonder winstoogmerk. En volgen we het idee van de timmerlieden: samen staan we sterker.

Voor jou, voor iedereen

Hoe je leven er ook uitziet, iedereen is welkom bij Coöperatie VGZ. Kies je voor VGZ, dan steun je onze aanpak. En ben je natuurlijk gewoon goed verzekerd. We helpen gezonder leven makkelijker te maken. Heb je zorg nodig? Dan helpen we je bij het vinden van de best passende zorg. Je declaraties betalen we razendsnel uit. En via onze VGZ Zorg app houd je eenvoudig grip op je eigen zorgverzekering.

Verzeker je bij ons en draag zo ook bij aan een gezonder Nederland. En steun de vernieuwing van de zorg. Voor nu en voor later.

Voorop in gezondheid

Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms best lastig. Dat snappen we en daarom helpen we je op weg.

Voel je fitter in 10 weken

Wil je gezonder en energieker worden? Dat kan, en zelfs op je eigen manier. In dit programma ontdek je dat leefstijl meer is dan voeding. En dat je niets moet, maar je gewoon kunt  uitzoeken wat het best bij jou past.

Mentaal in balans

Mentale en fysieke gezondheid gaan hand in hand. Wil je minder piekeren, beter slapen of minder stress ervaren? Kies wat het beste bij jouw situatie past op Gezond Leven.
 

Voorop in zorg

We werken al jaren samen met onze partners in de zorg om deze te blijven verbeteren.
Voor nu en voor later.

Een brace op maat door 3D scan

Met deze innovatieve 3D handscanner kan een perfect passende, persoonlijke brace worden geprint. Hierdoor heeft de patiënt veel minder pijn en kan een operatie worden voorkomen.


Hartbewaking vanuit huis

Door hartbewaking vanuit huis hoeven hartpatiënten veel minder vaak naar het ziekenhuis. Maar worden ze wel altijd in de gaten gehouden. En artsen kunnen ze zelfs fijn vanuit huis helpen als dat nodig is.

Op 1 dag borstonderzoek en uitslag

Niet 2 weken wachten op de uitslag van een borstonderzoek maar op 1 dag het onderzoek en de uitslag. Dit is een mooi voorbeeld van een verbetering in de zorg waar al veel vrouwen gebruik van maken.