Vergoeding mantelzorg: mantelzorgmakelaar

Ben je mantelzorger? Dan is het goed om te weten dat er ook steun is. Een mantelzorgmakelaar helpt je als je veel moet regelen. Lees hieronder meer over de vergoeding.
 

 

Vergoeding mantelzorgmakelaar aanvragen

Dat kan via de afdeling Zorgadvies en bemiddeling. Neem contact op met onze zorgadviseurs. Zij staan voor je klaar op werkdagen tussen 09.00 tot 13.00 uur: 088 – 131 16 11 (lokaal tarief). Ook als je vragen hebt over de verschillende mantelzorgtaken die je uitvoert. Of als je hulp nodig hebt bij het regelen van de zorg van je naaste.

Steun uit jouw omgeving nodig? Wehelpen.nl

Een kleine taak uit handen geven kan al veel schelen in je dagelijkse mantelzorgtaken. Daarom is er wehelpen.nl. Deze website brengt mensen die hulp nodig hebben samen met mensen die hulp aanbieden.

Je kunt direct een hulpvraag stellen

Iemand kan een keer boodschappen voor je halen. Of helpen in de tuin. Het enige dat je hoeft te doen, is een account aanmaken op wehelpen.nl. Het stellen van een hulpvraag is gratis. De aangeboden hulp ook.

Gratis workshop voor mantelzorgers

Bent u mantelzorger? Voorkom overbelasting met de gratis online workshop Balans bij mantelzorgen. 

Vergoedingen per pakket vergelijken?

 

Dat kan! In de pakketvergelijker kies je de vergoedingen die jij belangrijk vindt. Vergelijk ze per pakket, zo zie je direct welke verzekering het best bij jou past.