VGZ Zorgverzekering via UnitedConsumers

Met een zorgverzekering van VGZ bent u goed verzekerd. Via UnitedConsumers krijgt u bovendien korting op de premie van uw zorgverzekering!

Veelgestelde vragen

 • Wat is UnitedConsumers?

  UnitedConsumers is een consumentencollectief waarbij u korting krijgt op uw vaste lasten. Zoals uw zorgverzekering, autoverzekering, energie, brandstof of telefoonabonnement. Dit kan omdat UnitedConsumers producten of diensten voor een grote groep inkoopt.

  U kunt via UnitedConsumers een zorgverzekering van VGZ afsluiten. U krijgt dan tot 10% korting op de premie van de zorgverzekering. VGZ werkt al sinds 2006 samen met UnitedConsumers.

  Kijk voor meer informatie op de website van UnitedConsumers.

 • Welk voordeel krijg ik via UnitedConsumers?

  Sluit u via UnitedConsumers een zorgverzekering van VGZ af? Dan krijgt u tot 10% korting op de premie van uw basisverzekering. U betaalt maandelijks de normale premie zonder korting aan VGZ, de 10% korting spaart u in uw persoonlijk kortingstegoed bij UnitedConsumers. U kunt dit tegoed laten uitkeren op uw bankrekening. Hoe de korting werkt, leest u op de website van UnitedConsumers.

 • Hoe kan ik een zorgverzekering afsluiten via UnitedConsumers?

  Een zorgverzekering van VGZ afsluiten via UnitedConsumers is heel eenvoudig: sluit uw zorgverzekering online af of bel UnitedConsumers op 040 - 255 81 11 (lokaal tarief), bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

 • Ik ben al bij VGZ verzekerd via UnitedConsumers. Waar vind ik mijn korting?

  Uw opgebouwde kortingstegoed vindt u op uw persoonlijke pagina van UnitedConsumers. Log in op Mijn UnitedConsumers met uw deelnemernummer en postcode. Kies voor 'Opgebouwde korting' en vervolgens voor 'Zorgverzekering' aan de linkerkant.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord