Wat is mijn VGZ?

In Mijn VGZ kunt u online uw persoonlijke verzekeringszaken regelen. Zoals declaraties indienen en wijzigingen doorvoeren. Hieronder vindt u vragen en antwoorden over Mijn VGZ.

Snel naar

Mijn VGZ algemeen

• Wat is Mijn VGZ?
    Mijn VGZ is uw persoonlijke online omgeving bij VGZ. In Mijn VGZ kunt u bijvoorbeeld:
    • Declaraties indienen
    • Declaraties inzien van uzelf en uw zorgverleners
    • Een gezinslid toevoegen
    • Uw polis bekijken en wijzigen
    • Uw rekeningnummer of betaalwijze wijzigen
    • Het resterend eigen risico bekijken
    • Ontvangen brieven en documenten inzien
    • Facturen bekijken en betalen
    • Kiezen voor post op papier of digitaal
  • Hoe kan ik gebruikmaken van Mijn VGZ?
    U kunt bij Mijn VGZ inloggen met uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u nog geen DigiD of bent u uw wachtwoord vergeten? Ga dan naar de website van DigiD.

• Wat is het voordeel van Mijn VGZ?
    U kunt 24 uur per dag uw verzekeringsgegevens inzien en wijzigen. Zo kunt u zelf eenvoudig uw zorgverzekering regelen, wanneer het ú uitkomt.

Mijn VGZ inloggen

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord