Zorgverzekering aanvragen

U wilt een zorgverzekering bij VGZ? Of uw gezinslid wil bij u op de polis? Dat is goed nieuws! Wij regelen de overstap voor u.

Zorgverzekering aanvragen

Een nieuwe zorgverzekering bij VGZ vraagt u online aan: simpel en snel!

Kind of partner bijschrijven

U kunt zelf uw gezinslid bijschrijven op de polis. Dit regelt u in Mijn VGZ, u logt in met uw DigiD.

Overstap automatisch geregeld

Heeft u vóór 1 januari een zorgverzekering bij VGZ afgesloten? Wij zeggen dan de huidige zorgverzekering voor u op. U hoeft dus niet te doen. U betaalt zo geen dubbele premie en u bent niet dubbel verzekerd. Uw gezinslid kunt u op elk moment bijschrijven op uw polis, ook dan regelen we de overstap.

Polis en zorgpas

U of uw gezinslid ontvangt binnen 2 weken de polis thuis. De digitale zorgpas wordt na de ingangsdatum van de polis klaargezet in de VGZ Zorg app. Zo heeft u hem altijd bij de hand. Heeft u toch liever een pasje in uw portemonnee, dan kunt u deze zelf aanvragen in de VGZ Zorg app of op Mijn VGZ. De bijschrijving van uw gezinslid is binnen 5 werkdagen zichtbaar in Mijn VGZ.

Mijn VGZ: uw persoonlijk omgeving

De documenten die horen bij uw zorgverzekering vindt u in uw postvak in Mijn VGZ (inloggen met DigiD). In Mijn VGZ regelt u ook allerlei andere zaken rondom uw zorgverzekering. Zo kunt u bijvoorbeeld gegevens wijzigen en declaraties en zorgkosten inzien.