Chronische aandoening accepteren

Met hulp van VGZ en de digitale workshop van Mirro e-Health

Leeft u met een chronische aandoening of fysieke beperking? Soms kan het lastig zijn om te accepteren. Hoe gaat u ermee om?

Digitale workshop voor mensen met een chronische aandoening

Wilt u aan de slag met een digitale workshop die u helpt beter om te gaan met een chronische aandoening? Dat kan met de door professionals opgestelde module van Mirro. U gaat zelfstandig en anoniem aan de slag

  • Tips en handvatten om uw acceptatieproces te doorlopen
  • Omgaan met uw omgeving: hulp vragen, grenzen stellen en uw verhaal doen
  • Inspiratie door persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen
  • Wij ontvangen geen data over u van externe partners, ook delen we niets met uw werkgever én gebruiken we de data niet voor uw zorgverzekering

Direct aan de slag

Vul uw gegevens in. Op de volgende pagina staat een link waarmee u naar Mirro gaat. Hier maakt u een account aan en gaat u aan de slag met de workshop. Tip! Als u uw privé e-mailadres invult, houdt u de workshop een privézaak.


Nog niet overtuigd? Lees verder!

Bij het vormgeven van de inhoud van deze module is gebruikgemaakt van actuele inzichten uit de wetenschap en praktijk op het gebied van de revalidatiegeneeskunde, psychologie, cognitieve gedragstherapie en mindfulness. De inhoud is ontwikkeld door Corine Bravenboer-Bosland en Maike Pastor. Corine werkt als zelfstandige voor het onderwijs en is eigenaresse van Creëdu. Zij is ook ervaringsdeskundige omdat zij het Hypermobiliteitssyndroom heeft. Maike is ergotherapeut en orthopedagoog bij Revalidatiecentrum De Hoogstraat.

De module helpt om een antwoord te geven op bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Wat kan ik doen als ik veel pieker?
  • Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik die aan?
  • Hoe vertel ik het mijn omgeving?
  • Zijn er ook leuke kanten die ik kan inzetten?

Klanten die deze service hebben gebruikt, gebruiken ook:

Gezonde leefstijl

3 webinars | Huisarts Tamara de Weijer 

Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Samen met huisarts Tamara de Weijer bieden we u deze gratis webinars over voeding, slaap en zingeving.


Tags Leefstijl Mentaal Voeding Slapen

Keer Diabetes type 2 Om

Leefstijlbehandeling

Diabetes type 2 omkeren? Met dit intensieve programma vermindert uw medicijngebruik. En u verbetert uw energie, slaap en grip op uw leven. 


Tags leefstijl, diabetes, voeding, fit

Goed gewaardeerde mindfulness app

Mindfulness coach 

App

Wilt u beter omgaan met stress en zelfbewuster worden? En leven in het hier en nu? Probeer gratis de Mindfulness coach app voor meer energie en ontspanning.


Tags mentaalmindfulconcentreren