Webinar 'Hallo zelfvertrouwen, doei onzekerheid'

U kunt bouwen aan zelfvertrouwen 

Kan een kritische opmerking u van uw stuk brengen? Of piekert u, tot vervelens toe, over iets dat u heeft gezegd? Een beetje onzekerheid is normaal en heeft zelfs positieve eigenschappen, zoals sociaal zijn. Maar 'overbewustzijn' van uzelf kan ook storen. Want om beslissingen te nemen is zelfvertrouwen nodig. 

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Wilt u werken aan uw zelfvertrouwen? In staat zijn om achter uw eigen handelen te staan en meer rust en autonomie te ervaren? Volg dan de webinar ‘Hallo zelfvertrouwen, doei onzekerheid'.

Bekijk de webinar Hallo zelfvertrouwen 

Ruim 2.000 zorgmedewerkers keken live mee naar deze webinar en u kunt hem hier ook bekijken. Psychologen Simone das Dores en Soesja Vogels  nemen u mee in de wereld van zelfbeeld en zelfvertrouwen. Met als doel om zorgverleners te helpen op zichzelf te vertrouwen en zo betere zorg én zelfzorg te kunnen geven. De webinar zit vol praktische oefeningen en tips. Aan het eind weet u:

 • hoe u werkt aan zelfvertrouwen
 • hoe u de angel uit onzekere situaties haalt
 • oefeningen en tips die u kunt gebruiken in de zorg
 • waarom onzekerheid normaal is en hoe het ook positief bijdraagt

Presentatie inzien? 

Dat kan! U kunt de pdf van de presentatie hier inkijken.

Waarom u deze webinar niet wilt missen

De webinar is gratis en speciaal voor mensen in de zorg. Het behandelt manieren om te leren omgaan met onzekerheid. U leert te werken aan zelfvertrouwen. Een verrijking op professioneel én persoonlijk vlak. En er zijn meer redenen om hem te volgen:

 • u verdient een accreditatie-punt (bij live deelname)
 • u kunt uw eigen vragen stellen
 • alle vragen die aan bod komen zijn gesteld door mensen in de zorg

Over het accreditatie-punt (bij live deelname)

 • Voor welke registers is de webinar geaccrediteerd?

  Voor het Kwaliteitsregister V&V en het Register Zorgprofessionals en het KCKZ (Kraamzorg) en het KNOV (Verloskunde).

  Heeft u te maken met andere registers? Dan kunt u een certificaat van deelname ontvangen. Dit certificaat kunt u opgeven in de vrije ruimte van uw register. Tekent u hiervoor de presentielijst die tijdens de webinar wordt gedeeld.

 • Waarom is de webinar niet geaccrediteerd voor alle registers?

  De webinar heeft als focus verpleegkundigen en verzorgenden. Daarom is er voor deze groep een accreditatiepunt te verdienen. Natuurlijk zijn alle zorgprofessionals welkom. Neemt u deel en bent u geen verpleegkundige of verzorgdende? Dan ontvangt u een certificaat van deelname. Dit certificaat kunt u opgeven in de vrije ruimte van uw register. 
 • Hoe ontvang ik het accreditatiepunt voor het Kwaliteitsregister V&V, het Register Zorgprofessionals, KCKZ of KNOV? 

  Aan het begin van de webinar wordt de link naar de presentielijst gedeeld. Tijdens de webinar kunt u de presentielijst tekenen. U vult er uw BIG-nummer of V&V relatienummer in. Na de webinar geven wij uw deelname door aan het register. Dan ontvangt u het accreditatiepunt automatisch. Het is niet mogelijk om u achteraf aan te melden. 

 • Wat krijg ik als ik geen accreditatiepunt ontvang?

  Zijn de registers van accreditatie voor u niet van toepassing? Tekent u dan alsnog de presentielijst die tijdens de webinar wordt gedeeld. Dan krijgt u na afloop een certificaat van deelname. Dat kunt u zelf toevoegen aan de vrije ruimte van uw register.


U zorgt voor anderen, wij zorgen voor u

De webinar maakt deel uit van een reeks aan webinars om zorgmedewerkers te versterken. Aangeboden door zorgverzekeraar VGZ, Stichting IZZ, PGGM&Co en OpenUp. We hopen u te helpen op uzelf te vertrouwen, zodat u meer rust en autonomie ervaart. Veel plezier met de webinar!