Speciaal voor collectief verzekerden

Mindful werken: Minder stress en meer balans

We weten steeds meer over een gezonde werk-privébalans en hoe je die kunt bereiken. Daarom hebben we voor jou het programma Mindful werken in de VGZ Mindfulness Coach. Dit mindfulness-programma helpt je vóór, tijdens én na werktijd beter te ontspannen. Start direct met de vouchercode.

Bekijk alle collectieve voordelen

De zin van zitten

Dit is een zittende oefening. Je gaat oefenen met aandacht voor je houding en je adem. We vergelijken mindfulness wel eens met leren piano spelen: hoe vaker je oefent hoe gemakkelijker het gaat. Dus geef het tijd en je gaat merken dat je steeds meer ontspanning voelt. En je dus met meer aandacht zit.

 

Mindful bewegen

Tijdens je werkdag kan het zijn dat je veel in je hoofd zit. Je denkt vooral, en voelt weinig van wat er in je lichaam gebeurt. In deze oefening leer je je aandacht te richten op wat je voelt in je lichaam van moment tot moment. Mindful bewegen helpt je om uit je gedachten te komen, zodat je meer rust voelt.

Stilstaan bij geluksmomentjes

Tijdens het werk zijn we vaak bezig met dingen die nog moeten. Doelen en deadlines in de toekomst. Je werkt telkens weer hard om het volgende doel te halen. Sta je wel eens echt stil bij het doel dat je gehaald hebt? Meestal nemen we hier de tijd niet voor. In deze oefening leer je om je succes te vieren.

Nieuwsgierig? Ga direct aan de slag 

Heb je genoeg van het onrustige gevoel na een drukke werkdag? Download dan de gratis VGZ Mindfulness Coach en ga direct aan de slag met het mindfulness-programma Mindful werken. 

 

Download de gratis app: VGZ Mindfulness Coach

  • Een gratis app voor iedereen
  • Meer dan 100 oefeningen en 7 programma’s
  • Voor beginners en gevorderden
  • Nieuw! 3 programma's speciaal voor VGZ-verzekerden

Rating 4,1/5 (459 beoordelingen)

1.000.000 downloads

Ook interessant voor jou

Mindful gezin

App artikel | 4 minuten leestijdVGZVGZVGZVGZ

14 oefeningen | App Store & Google PlayVGZVGZ

Dit mindfulness-programma is speciaal voor verzekerden bij VGZ. Met behulp van het programma Mindful gezin breng je je rust te in de alledaagse hectiek van het ouderschap.


Tags Mentaal Mindfulness

Wat is mindfulness?

Informatie

Een drukke baan, sporten, familie, vrienden.. Hoe ga je om met die volle agenda? En wanneer kan je tot rust komen en even ontspannen? Best lastig. Daarom vertellen we je graag meer over mindfulness. helpt!


Tags Mentaal

Ik wil blijven bewegen tijdens mijn werk

Per dag zitten we gemiddeld meer dan 9 uur. Best veel. Dit kan gevolgen hebben voor je gezondheid. Heel belangrijk dus, om gedurende de dag te bewegen.


Tags Bewegen Fysiek