Speciaal voor collectief verzekerden

Nieuw programma in de VGZ Mindfulness Coach: Mindful werken

Een werkdag kan best druk en stressvol zijn. Dan is het de kunst om de rust te vinden door even stil staan. Tijdens én na je werk. Bij VGZ begrijpen we dat maar al te goed. Daarom helpen we je graag met het nieuwe mindfulness-programma Mindful werkdag. Een programma met handige tips en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan.

Heb je een collectieve verzekering bij VGZ? En wil je direct starten met Mindful werkdag?

Koppel dan de VGZ app aan de VGZ Mindfulness Coach om toegang te krijgen tot het programma.

De zin van zitten

Dit is een zittende oefening. Je gaat oefenen met aandacht voor je houding en je adem. We vergelijken mindfulness wel eens met leren piano spelen: hoe vaker je oefent hoe gemakkelijker het gaat. Dus geef het tijd en je gaat merken dat je steeds meer ontspanning voelt. En je dus met meer aandacht zit.

 

Mindful bewegen

Tijdens je werkdag kan het zijn dat je veel in je hoofd zit. Je denkt vooral, en voelt weinig van wat er in je lichaam gebeurt. In deze oefening leer je je aandacht te richten op wat je voelt in je lichaam van moment tot moment. Mindful bewegen helpt je om uit je gedachten te komen, zodat je meer rust voelt.

Stilstaan bij geluksmomentjes

Tijdens het werk zijn we vaak bezig met dingen die nog moeten. Doelen en deadlines in de toekomst. Je werkt telkens weer hard om het volgende doel te halen. Sta je wel eens echt stil bij het doel dat je gehaald hebt? Meestal nemen we hier de tijd niet voor. In deze oefening leer je om je succes te vieren.

Nieuwsgierig? Ga direct aan de slag 

Heb je genoeg van het onrustige gevoel na een drukke werkdag? Download dan de gratis VGZ Mindfulness Coach en ga direct aan de slag met het mindfulness-programma Mindful werkdag. 

 

Download de gratis app: VGZ Mindfulness Coach

  • Een gratis app voor iedereen
  • Meer dan 100 oefeningen en 7 programma’s
  • Voor beginners en gevorderden
  • Nieuw! 3 programma's speciaal voor VGZ-verzekerden

Rating 4,1/5 (459 beoordelingen)

1.000.000 downloads

Ook interessant voor jou

Mindful gezin

Artikel | 4 minuten leestijd

Dit mindfulness-programma helpt je rust te brengen in de alledaagse hectiek van het ouderschap.


Tags Mentaal Mindfulness

Wat is mindfulness

Artikel | 6 minuten leestijd

Mindfulness zweverig? Helemaal niet! Door mindfulness leer je juist om met beide benen op de grond te staan. Lees hier alles over mindfulness.


Tags Mentaal Mindfulness

Ik wil blijven bewegen tijdens mijn werk

Per dag zitten we gemiddeld meer dan 9 uur. Best veel. Dit kan gevolgen hebben voor je gezondheid. Heel belangrijk dus, om gedurende de dag te bewegen.


Tags Bewegen Fysiek