Wat als u bent aangemeld bij het CAK?

Bent u aangemeld bij het CAK? Dan betaalt u nu een hogere premie, wat zonde. Lees hieronder wat u hieraan kunt doen.

Bent u aangemeld bij het CAK?

Als u aangemeld bent bij het CAK, bent u nog gewoon verzekerd. U betaalt uw premie nu alleen aan het CAK en niet aan ons. Dit is wettelijk zo bepaald. Dit wordt de ‘bestuursrechtelijke premie’ genoemd. In 2020 is dit € 141,50 per maand. Deze premie is hoger dan de premie bij ons. Zonde van het geld natuurlijk. We helpen u daarom graag om weer de lagere premie te betalen. 

Betaal weer een lagere premie

Wilt u weer een lagere premie betalen? Betaal uw achterstand dan af in termijnen. U kunt dit regelen met uw incassobureau en/of met ons. Afhankelijk van uw situatie. 

Ik heb nog bedragen openstaan bij:

Voorkomen dat u weer aan het CAK betaalt

Betaalt u een termijn niet? Of mist u een premie? Dan betaalt u weer de hogere premie aan het CAK. Bel ons daarom direct als u denkt dat u uw rekeningen misschien niet meer op tijd kunt betalen. We zoeken dan samen naar een nieuwe oplossing. Ons telefoonnummer is 0900 - 84 90.

Krijg uw geldzaken op orde met Geldfit

Als u zich zorgen maakt over geld, kan het lastig zijn om hulp te zoeken. Toch is het belangrijk om snel in actie te komen, want zo voorkomt u dat problemen groter worden. Geldfit kan hierbij helpen.

Zo werkt het:

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord