Gezond en fit de lente in

Wij helpen u!

 

  • Gratis workshops, apps en webinars   
  • Over slaap, voeding, concentratie en meer 
  • Online op elk moment aan de slag

Waar kunnen wij u mee helpen?

scroll naar beneden

Hulp bij het vinden van passende, blijvende zorg

De zorg kan een doolhof van regels en formulieren zijn. Want waar moet u nu zijn? Waar kunt u terecht voor hulp? De adviseurs van het Kennisloket thuis in blijvende zorg helpen ouderen, verzorgers en hun mantelzorgers om de weg te vinden naar passende, blijvende zorg. Ze vertellen alles over de mogelijkheden en hoe de zorg te regelen is. Zo bent u goed voorbereid.

Stuur een kaartje naar uw zorgverlener!

Zorgverleners werken harder dan ooit. Hoe mooi is het om hen in deze tijd een steuntje in de rug te geven? Bedank uw zorgverlener door een gratis kaartje te sturen via ZorgkaartNederland.

afbeelding van man in ziekenhuisbed

Sneller geholpen worden door wachtlijstbemiddeling

U wilt zo snel mogelijk geholpen worden. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Onze zorgadviseurs helpen graag om uw wachttijd te verkorten.

afbeelding van vrouw in de bus met mondkapje

Antwoord op uw vragen rondom corona

Heeft u vragen over het coronavirus? Bijvoorbeeld over betalingen, vergoedingen of over behandelingen in het ziekenhuis? Wij hebben alle informatie hierover voor u op een rij gezet.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Akkoord
Weigeren